pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
pot sa intreb farmacista ce anticonceptionale pot lua? daca o fata de aceeasi varsta cu mine ia un anumit tip de anticonceptionale recomandate de medicul ei, pot sa iau aceleasi avand in vedere ca avem aceeasi varsta?
1 comentarii
Nu este de loc indicat sa faci asa ceva. Prescriptia de anticonceptionale se bazeaza pe mult mai multe date, nu doar pe virsta. Nu e indicat nici sa intrebi farmacista, nici ea nu este in masura sa iti recomande contraceptivele cele mai bune pentru tine.
Mergi la un medic de planning familial, stai de vorba cu el, te va consulta si iti va spune ce anticonceptionale ti se pot potrivi.Acesta este drumul corect de urmat pentru a lua contraceptive. Daca faci altfel risti sa iti creezi tu singura probleme
Mergi la un medic de planning familial, stai de vorba cu el, te va consulta si iti va spune ce anticonceptionale ti se pot potrivi.Acesta este drumul corect de urmat pentru a lua contraceptive. Daca faci altfel risti sa iti creezi tu singura probleme
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 2am luat pastila gresita
- 42Yasmine - sfaturi
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 23uitat pastila Yasmine
- 25pauza de 7 zile
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 5trombocite foarte marite si stodette
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 8Schimbare anticonceptionale
- 3Mi-am incurcat anticonceptionalele! Va rog ajutati-ma!!!!
- 8pastila pierduta!
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: