Pastila luata cu intarziere!

Am luat ultima pastila din blister vineri la ora 21.00, sambata urmatoare am inceput un nou blister (in a 8a zi, am luat pastila la ora 23.00 si am avut contact sexual in aceea seara. Exista sanse sa raman gravida? Va multumesc anticipat.
1 comentarii

Cu pastilele anticonceptionale puteti ramane insarcinata fara macar sa stiti. Se intampla o data sau de doua ori pe an. Embrionul care se formeaza si care are suflet este expulzat in termen de 14 zile de organism deoarece moare prin infometare, neputand sa nideze de peretele uterului.
Anticonceptionalele produc in medie 1-2 avorturi timpurii pe an, mai multe decat ar face mama daca s-ar duce sa faca chiuretaj.
Va recomand prezervativ.
Anticonceptionalele produc in medie 1-2 avorturi timpurii pe an, mai multe decat ar face mama daca s-ar duce sa faca chiuretaj.
Va recomand prezervativ.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 4novynette - nodul la san
- 19contraceptiv injectabil
- 15karissa
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 5operatie chist ovarian
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 4dupa pauza de 7 zile... in ce perioada se reiau AC?
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 2marvelon 21 si antibioticele
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: