Am uitat o pilula

Buna sear!Va rog sa-mi dati un raspuns pt ca nu stiu ce sa fac.In ziua a 7-a din prima saptamana am uitat sa iau pastila si am observat a doua zi cand trebuia sa o iau pe a 8, in ziua acceea, adica a 8 am avut si contact sexual.
2 comentarii

nu ai pe prospectul pastilelor scris ce tb sa faci daca ai uitat o pilula? respectiv daca era asigurata protectia sau nu.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.

ia le cum trebuie inclusiv pe cea pe care ai uitat o adik ai vazut ai si ljuat o si pe celelalte in continuare la ora care trebuia. protejeaza te suplimetar 7 zile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 6pastila omisa si contact sexual; sunt insarcinata?
- 2Uitarea
- 1omitere pilula 3 yaz
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 32 pastile de yaz uitate
- 1am omis sa i-au o pilula
- 0primul blister logest am uitat sa iau a15 pastila
- 4Uitat Logest!
- 2am uitat 2 pilule
- 0am uitat pastila 7 din blisterul yasmin
- 0Nu am luat ultimele 2 pastile din folie
- 0Am uitat o pastila, anticonceptionale Karissa
- 0Am uitat sa beau ultima pastila