Am uitat o pilula
Buna sear!Va rog sa-mi dati un raspuns pt ca nu stiu ce sa fac.In ziua a 7-a din prima saptamana am uitat sa iau pastila si am observat a doua zi cand trebuia sa o iau pe a 8, in ziua acceea, adica a 8 am avut si contact sexual.
2 comentarii
nu ai pe prospectul pastilelor scris ce tb sa faci daca ai uitat o pilula? respectiv daca era asigurata protectia sau nu.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
ia le cum trebuie inclusiv pe cea pe care ai uitat o adik ai vazut ai si ljuat o si pe celelalte in continuare la ora care trebuia. protejeaza te suplimetar 7 zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 1am nevoie de ajutor - am uitat pilula
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 3pastila omisa in saptamana 1
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 1am omis sa i-au o pilula
- 0am uitat 2 pastile
- 1Pastila Logest uitata!
- 0Contraceptie!
- 1Anticonceptionale Leogest
- 1Sunt gravida???
- 1am uitat primele 2 pilule Desorele
- 0Logest
- 0Luna 5 saptamana 2 logest 2 pilule uitate
- 0Contraceptive.Risc de a ramane gravida daca am uitat pastila dupa contactul sexual.
- 0Am uitat o pastilă antinconcepțională
- 0Yasmin
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: