pilula uitata
buna...iau pilule de 3 ani aproape.am luat 18 pastile din 21.cea dea 19-a am uitato..am luato dupa 24 ore..dupa ce am luato pe a 18-a, la 6 ore am avut contact sexual.pot ramane insarcinata?mai clar...am luat duminica la 21:30...noaptea, spre luni am avut contact sexual..luni seara la 21:30 am uitat sa iau.am luato marti la 21:00 pe cea de luni...pot ramane insarcinata?raspuns urgent
1 comentarii
Chiar daca dv. nu simtiti ca ramaneti insarcinata pentru ca luati pilulele, conform statisticilor o femeie care ia asa ceva ramane insarcinata de minim 2 ori pe an, celula ou nu mai nideaza de uterul femeii si este expulzata in wc.
Nu mai folositi anticonceptionale. Au si efecte secundare si provoaca astfel de avorturi timpurii de care mama nu stie si care vor crea mari probleme in viata cuplului pe viitor.
Cu anticonceptionalele au ajuns sa se faca mai multe avorturi decat fac femeile care se duc la chiuretaj. Va stricati viata si apoi nu stiti de ce vi se intampla necazuri.
Nu mai folositi anticonceptionale. Au si efecte secundare si provoaca astfel de avorturi timpurii de care mama nu stie si care vor crea mari probleme in viata cuplului pe viitor.
Cu anticonceptionalele au ajuns sa se faca mai multe avorturi decat fac femeile care se duc la chiuretaj. Va stricati viata si apoi nu stiti de ce vi se intampla necazuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am uitat o pastila... metode contraceptive alternative.. o saptamana sau 2?
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 3am uitat sa iau penultima pilula harmonet
- 0Despre pilula uitata
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 10Exista vreun risc???
- 3am uitat o pastila anticonceptionala
- 1pilula uitata 40 minute
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 3Patila pierduta
- 0Am uitat sa iau pastila
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 1Ajutor!!!
- 0Yasmin
- 0Am uitat 2 pastile rigevidon ce fac în continuare
- 0Ajutati-ma rapid va rog! am uitat sa reincep yasmin
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata