test de sarcina

buna seara! ciclul meu nu e regulat deloc si azi sunt exact 31 de zile de la fostul ciclu, de obicei variaza de la 26 si mai mult, 30 de zile a fost limita...am avut contacte sexuale neprotejate, dar partenerul a ejaculat in exterior...imi fac griji...
am facut un test de sarcina acum 5 zile si mi-a iesit negativ...miine dimineata mai fac unul, cit de sigur va fi rezultatul? ma ajuta cineva va rog?
am facut un test de sarcina acum 5 zile si mi-a iesit negativ...miine dimineata mai fac unul, cit de sigur va fi rezultatul? ma ajuta cineva va rog?
7 comentarii

Probabil va fi negativ. Rezultatul nu poate fi foarte sigur la varste foarte mici de sarcina(exista si forme fals pozitive). Trebuie sa repeti testul de sarcina dupa o saptamana de amenoree (cam peste 5 zile).

da, a fost negativ.Dar exista totusi posibilitatea de a fi o sarcina?si cit e de mare...am avut niste dureri la ovare acum vreo 2 zile si sinii putin m-au durut, ce poate fi asta?? sunt asa de stresata in legatura cu situatia asta, nu mai rezist inca 5 zile...nu mi-as dori un bebe acum :(

Daca nu mai ai rabdare inca 5 zile poti sa faci un test de sange; asta este cel mai sigur. Chiar daca ejaculeaza in ext. este acel lichid pre-ejaculator care poate/contine suficienti spermatozoizi pentru a da nastere unei sarcini. Succes si multa sanatate!

mmm..dar daca merg la medic, el poate depista sarcina la un simplu control sau e nevoie de o ecografie?

Medicul te va pune sa faci testul de sarcina, eventual de fata cu el. Nu ai niciun beneficiu sa faci testul de sange (dozarea B HCG serica) pentru ca si testul urinar are o sensibilitate destul de buna si oricum nu schimba cu nimic conduita medicala. Daca testul de sarcina e negativ, cu siguranta nu se va vedea nicio sarcina ecografic. Repet: e suficient sa te duci la un consult ginecologic dupa mai mult de o sapt de intarzaiere a ciclului mentrual (fara a insemna ca esti neaparat gravida, e posibil sa fie o tulb hormonala)

Am facut un test de sarcina la 26 de zile de la contactul neprotejat. Testul l-am facut dimineata si a iesit negativ. Tin sa precizez ca cu doua zile inainte mi-a venit mentruatia dar foarte ciudata : prima zi maro. a doua zi culoare normala dar in cantitati mici. A treia zi dupa efor la sala mi-a venit iar o scurge maro inchis. Este vreun risc de sarcina? trebe sa repet testul peste cateva zile ? Si in cazul in care il repet este sigur rezultatul?

Nu esti insarcinata, dar pentru linistea ta, mai fa un test.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 9un raspuns, va rog: menstruatie neregulata, sarcina?
- 7de ce mi a intarziat ciclul timp de doua luni?
- 2cat intarzie menstruatia de la lindaxa 15???
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 12testul de sarcina - cat e de sigur?
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 7Ciclu neregulat si uneori doar cateva picaturi
- 98Sa ma ingrijorez?
- 19Dubii, sarcina...?
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 3Nu imi vine menstruatia !
- 3Intarziere menstruatie
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 8Anticonceptionale
- 2Menstruație întârziată
- 1Test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Ciclul menstrual neregulat testul de sarcina