Menstruație sau sângerare de implantare
Buna ziua! As avea o nelămurire, daca știe și vrea cineva sa mi răspundă...
La sfârșitul lui ianuarie mi a venit menstruația (cel puțin asta am presupus că e), însă acum mă întreb dacă nu cumva a fost o sângerare de implantare. Menstruatia m a ținut 4 zile, a avut un flux ușor mai redus decat ce aveam, dar suficient cat sa "umplu" și să schimb absorbante. Culoarea era una roșie, nu roz sau maro, și pe alocuri am găsit și cheagurile acelea de sânge. Simptome au fost ca cele de menstruație normala, m au durut sânii dinainte, dar durerea a dispărut după venirea menstruației. Nu știu exact daca in sarcina ar trebui sa te doară constant sânii sau cum ar trebui sa fie. Inca sunt un pic îngrijorată. Mulțumesc!
La sfârșitul lui ianuarie mi a venit menstruația (cel puțin asta am presupus că e), însă acum mă întreb dacă nu cumva a fost o sângerare de implantare. Menstruatia m a ținut 4 zile, a avut un flux ușor mai redus decat ce aveam, dar suficient cat sa "umplu" și să schimb absorbante. Culoarea era una roșie, nu roz sau maro, și pe alocuri am găsit și cheagurile acelea de sânge. Simptome au fost ca cele de menstruație normala, m au durut sânii dinainte, dar durerea a dispărut după venirea menstruației. Nu știu exact daca in sarcina ar trebui sa te doară constant sânii sau cum ar trebui sa fie. Inca sunt un pic îngrijorată. Mulțumesc!
2 comentarii
A fost menstruatie, dar ca sa fiti sigura puteti face oricand un test de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 5menstruatie peste sarcina
- 3se poate sa fi insarcinata si totusi sa ai si menstruatie in fiecare luna?
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 1dereglare sau menstruatie peste sarcina?
- 1menstruatie peste sarcina?
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 1menstruatie foarte putina cantitativ
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 3varsta ecografica mai mare, menstruatie peste sarcina?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 0Ciclu redus cantitativ
- 3Ciclul in timpul sarcinii
- 0Sangerare in timpul sarcinii sau menstruatie
- 0Menstruație peste o sarcina neașteptata
- 1Ciclu - 2 zile
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
- 0Ciclu peste sarcina
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina menstruatia redusa cantitativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: