faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
problema mea suna cam asa: la varsta de 15 ani mi-a venit pentru prima data ciclu (pe 1 ianuarie 2007), ma asteptam sa fie mult mai nasol...(sa am dureri de burata cum se plang multe din pritenele mele) din fericire nu a fost sa fie asa.La inceput parea sa fie totul ok...pe 10 feruarie 2007 am avut uramtoarea menstruatie.Apoi a aparut schimbare eram indispusa tot odata la 2 luni, deci a 3-a menstruatie am avut-o pe 20 Aprilie 2007 si a 4-a pe 1 Iunie 2007.Ma opresc aici deoarece aceea a fost ultima mea mentruatie de atunci am observat doar unele scurgeri (credeam ca e ciclu, dar nu a fost sa fie asa deoarece la mine dura 7 zile ciclu, iar ceea ce eu observam era secretia pentru vreo 3 zile mai rosiatica sau chiar maro) datele exacte la care am observat acele scurgeri nu mi le-am notat din pacate in carnetel, dar poate cineva sa imi explice de ce sa mi se fi oprit mestruatia?e ceva grav, am 17 ani si inca nu am un ciclu regulat?trebuie sa merg urgent la doctor?ce imi poate face un doctor?Oare faptul ca nu m-ai am mestruatie are legatura cu faptul ca prietenul meu ma face sa ajung la orgasm cu limba, contacte sexuale nu am avut inca sunt inca virgina?faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
3 comentarii
la endocrinolog se fac teste hormonale...
Nu, orgasmul nu afecteaza menstruatia.Cel mai probabil tu ai o dereglare hormonala desi sunt multe cazuri de varsta ta care nu au o menstruatie regulata.Mergi la un endocrinolog, el te va ajuta prin tratament sa ai o menstruatie regulata.
cred k ai amenoree! mergi la ginecolog mai bine...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 4sunt sau nu?
- 3medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.. e din cauza ob-urilor?
- 8Postinor 2 si marvelon 21
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 8Probleme cu orgasmul!!!
- 36orgasm...simturi...
- 3adolescenta, par rar
- 5adolescenta cu dureri genunchi
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 5probleme mers (schiopatat), baiat 13 ani
- 4Hipoacuzie bilaterala...
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 4Poate fi cancer la gat?
- 3as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
- 33Depresie
- 6Sold in resort dupa mai multe analize
- 0sangerari neregulate
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
Mai multe informații despre: Orgasmul Adolescentul Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: