ovulatia, menstruatie neregulata
buna seara, ami cer scuze ca nu stiu prea multe despre ovulatie la varsta mea, am 34 ani si nu am o menstruatie regulata, de obicei la 22, 23, 24 de zile chiar daca am luat novinette la recomandarea ginecologului 3 luni si le-am antrerupt tot asa vine, antrebarea mea este, cand se face testu de ovulatie?pana la menstruatie sau dupa?mentionez ca am pierdut o sarcina acum 4 ani si de atunci nu am mai ramas, raspunsu medicului ar fi lipsa sau ovulatia rara, va rog din suflet sa ami dati un sfat, as ancerca orce tratament si as face totu sa am macar un copil, sant de 10 ani casatorita si simt ca sotu meu nu mai are rabdare cu toate ca el zice ca anca avem timp.astept cu ancredere si nerabdare un raspuns.
5 comentarii
LA un ciclu normal de28 de zile, ovulatia are loc in ziua a 10-14-a, calculata de la prima zi a menstruatiei(sangerarii).deci testul de ovulatie se face dupa incetarea sangerarii, ziua 10-14
mrss pt raspuns, dar eu am ciclu la 22 sau 23 zile, an cazul acesta cum calculez?
Mai exista o metoda de a determina ovulatia acasa cu ajutorul temperaturii intravaginale.Am sa ma mai informez eu cum(stiu doar ca temp creste cateva gradatii in perioada de ovulatie, dar nu stiu cat exact)si-ti spun.
mrss, pe asta cu termometru o aflasem de curand.mrss orcum
ovulatia are loc dupa menst.intre 10-14zi 15-18, depinde cite zile ai...iar temperatuta bazala trebuie sa depaseasca de 37in ziua cind ai 37 incepe ovulatia...37, 5 este super...aceasta trebuie sa fie continuu 4-5zile de 37, 5daca nu este asaatunciá ai probleme cu ovulatia sau cu glanda tiroida
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2perioada ovulatiei???
- 3Probleme cu ciclu?
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 7De cand ma stiu ciclul nu a fost regulat
- 0cum calculez perioada fertila daca mia fenic CM de 2 ori???
- 3Eram in perioada fertila??Ma ajuta cineva cu un raspuns?
- 10menstruatie intarziata
- 3Ovulatia dupa intrerupere de sarcina
- 7test de sarcina
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Ovulatie si sex
- 0Ovulatie
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 1Intrebare contact sexual neprotejat
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: