ovulatia, menstruatie neregulata

buna seara, ami cer scuze ca nu stiu prea multe despre ovulatie la varsta mea, am 34 ani si nu am o menstruatie regulata, de obicei la 22, 23, 24 de zile chiar daca am luat novinette la recomandarea ginecologului 3 luni si le-am antrerupt tot asa vine, antrebarea mea este, cand se face testu de ovulatie?pana la menstruatie sau dupa?mentionez ca am pierdut o sarcina acum 4 ani si de atunci nu am mai ramas, raspunsu medicului ar fi lipsa sau ovulatia rara, va rog din suflet sa ami dati un sfat, as ancerca orce tratament si as face totu sa am macar un copil, sant de 10 ani casatorita si simt ca sotu meu nu mai are rabdare cu toate ca el zice ca anca avem timp.astept cu ancredere si nerabdare un raspuns.
5 comentarii

LA un ciclu normal de28 de zile, ovulatia are loc in ziua a 10-14-a, calculata de la prima zi a menstruatiei(sangerarii).deci testul de ovulatie se face dupa incetarea sangerarii, ziua 10-14

mrss pt raspuns, dar eu am ciclu la 22 sau 23 zile, an cazul acesta cum calculez?

Mai exista o metoda de a determina ovulatia acasa cu ajutorul temperaturii intravaginale.Am sa ma mai informez eu cum(stiu doar ca temp creste cateva gradatii in perioada de ovulatie, dar nu stiu cat exact)si-ti spun.

mrss, pe asta cu termometru o aflasem de curand.mrss orcum

ovulatia are loc dupa menst.intre 10-14zi 15-18, depinde cite zile ai...iar temperatuta bazala trebuie sa depaseasca de 37in ziua cind ai 37 incepe ovulatia...37, 5 este super...aceasta trebuie sa fie continuu 4-5zile de 37, 5daca nu este asaatunciá ai probleme cu ovulatia sau cu glanda tiroida

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?
- 6legat de testele de sarcina
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 4Menstruatie neregulata
- 1menstruatie neregulata
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 3de vreo 2 ani am ciclu neregulat
- 3durere puternica la ovulatie?
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 1Am probleme hormonale
- 1perioada fertila si perioada nefertila
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
- 2Ovulatie doar pe o parte?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc