Menstruatie peste sarcina?
Buna ziua!
Am avut in data de 26 mai contact sexual protejat, iar prietenul meu spune ca nu a ejaculat nimic, insa inainte de a pune prezervativul penisul lui a facut contact cu zona mea genitala, insa nu a intrat in vagin. Mentionez ca ma aflam in perioada fertila (imediat dupa menstruatie)
Dupa 20 de zile, pe 8 iunie, (cu 4 zile inainte de data in care imi vine ciclul in mod normal) a aparut menstruatia, care a durat aproximativ 5 zile, insa nu in cantitate la fel de mare ca pana acum.
In 1 iulie mi a venit din nou, si mai redusa cantitativ, primele doua zile au fost mai abundente.
Dupa calculele mele, daca as fi insarcinata, ar trebui sa ma aflu in saptamana a 8 a si sa am simptome specifice.
Inafara de oboseala inainte cu o saptamana de a mi veni ciclul a doua oara si urinare frecventa, nu am avut niciun alt simptom specific sarcinii.
Mi ati putea spune, totusi, daca e vorba de o menstruatie peste sarcina? Multumesc anticipat!
Am avut in data de 26 mai contact sexual protejat, iar prietenul meu spune ca nu a ejaculat nimic, insa inainte de a pune prezervativul penisul lui a facut contact cu zona mea genitala, insa nu a intrat in vagin. Mentionez ca ma aflam in perioada fertila (imediat dupa menstruatie)
Dupa 20 de zile, pe 8 iunie, (cu 4 zile inainte de data in care imi vine ciclul in mod normal) a aparut menstruatia, care a durat aproximativ 5 zile, insa nu in cantitate la fel de mare ca pana acum.
In 1 iulie mi a venit din nou, si mai redusa cantitativ, primele doua zile au fost mai abundente.
Dupa calculele mele, daca as fi insarcinata, ar trebui sa ma aflu in saptamana a 8 a si sa am simptome specifice.
Inafara de oboseala inainte cu o saptamana de a mi veni ciclul a doua oara si urinare frecventa, nu am avut niciun alt simptom specific sarcinii.
Mi ati putea spune, totusi, daca e vorba de o menstruatie peste sarcina? Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1menstruatia in timpul sarcinii
- 3mentruatie peste sarcina se poate?????
- 1cm peste sarcina, posibil?
- 14pot fi insarcinata chiar daca mi-a venit ciclul?
- 2menstruatie peste sarcina 5 luni?
- 6Menstruatie in timpul sarcinii. Posibil?
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 3sarcina saptamana 19... e posibil un avort?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 7Menstruatie peste sarcina?
- 8Pot fi insarcinata chiar daca mi a venit menstruatia?
- 1Exista menstruatie in timpul sarcinii?
- 1ciclu peste sarcina
- 2ciclu peste sarcina ?
- 2Sunt insarcinata daca mi-a venit CM ?
- 0E posibila sarcina cu 6 luni de menstruație normala?
- 0Ciclu peste sarcina
- 1Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: