Menstruație cu flux redus
Trebuia să-mi vină menstruația pe 19.09 însă mi-a venit pe 22.09. Însă, înainte menstrele mele erau foarte dureroase si aveau un flux destul de abundent, iar această menstruație este total opusă si mai exact: a început cu o "sangerare/secretie" maro după care până a doua zi abia daca a curs o picatura de sange, cate o picatura, doua pe fiecare zi.
Am fost pe 20.09. sa fac o ecografie abdominala, din cauza unei probleme medicale iar acolo am fost intrebata "daca sunt insarcinata pt ca am uterul marit", am spus ca nu dar nu mi s-au facut si alte precizari.
Se poate, va rog, sa mi explice cineva care s-a mai confruntat cu acest lucru ? Abia saptamana viitoare merg la ginecolog.
Am fost pe 20.09. sa fac o ecografie abdominala, din cauza unei probleme medicale iar acolo am fost intrebata "daca sunt insarcinata pt ca am uterul marit", am spus ca nu dar nu mi s-au facut si alte precizari.
Se poate, va rog, sa mi explice cineva care s-a mai confruntat cu acest lucru ? Abia saptamana viitoare merg la ginecolog.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 9ciclu menstrual redus cantitativ
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 1menstruatie scurta
- 1Menstruatie puţină!
- 1ciclu redus
- 1Am o nedumerire legata de menstruatie
- 4Sarcină ?