Menstruație cu flux redus
Trebuia să-mi vină menstruația pe 19.09 însă mi-a venit pe 22.09. Însă, înainte menstrele mele erau foarte dureroase si aveau un flux destul de abundent, iar această menstruație este total opusă si mai exact: a început cu o "sangerare/secretie" maro după care până a doua zi abia daca a curs o picatura de sange, cate o picatura, doua pe fiecare zi.
Am fost pe 20.09. sa fac o ecografie abdominala, din cauza unei probleme medicale iar acolo am fost intrebata "daca sunt insarcinata pt ca am uterul marit", am spus ca nu dar nu mi s-au facut si alte precizari.
Se poate, va rog, sa mi explice cineva care s-a mai confruntat cu acest lucru ? Abia saptamana viitoare merg la ginecolog.
Am fost pe 20.09. sa fac o ecografie abdominala, din cauza unei probleme medicale iar acolo am fost intrebata "daca sunt insarcinata pt ca am uterul marit", am spus ca nu dar nu mi s-au facut si alte precizari.
Se poate, va rog, sa mi explice cineva care s-a mai confruntat cu acest lucru ? Abia saptamana viitoare merg la ginecolog.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie doar o singura zi
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 4incident!!
- 3ciclu negru si curge foarte putin
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 4oare e bine?
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 0Amenoree
- 0Fluxul menstruatiei diminuat
- 0Menstruație
- 0Ciclu putin
- 0Menstruație slab cantitativa!!!
- 1Ciclu - 2 zile