sangerari neregulate
Buna
Am luat laurina cu 2-3 ani in urma, dupa care le-am intrerupt.Din luna august a acestui an le-am reluat.Nu am avut nici o problema pana acum o saptamana.Dupa un contact sexual, neprotejat, m-am trezit cu niste sangerari neregulate si 2 zile am avut mici dureri in partea stanga, jos..Tin sa precizez ca abia sapt viitoare tb sa imi vina menstruatia.Mai erau inca 8 pastile in blister cand mi-au aparut sangerarile.Deci nu e perioada ciclului menstrual.M-am speriat si mai tare pentru ca partenerului meu i-au aparut unele mancarimi.Am mers la doctor unde ne-a zis ca am candida si ne-a dat un simplu tratament cu Canestin( o tableteta vaginala si un unguent pe care tb sa il folosim amandoi ).Am 5 zile de cand am introdus tableta vaginala si sangerarile tot persista.Sunt destul de speriata pentru ca nu m-am mai confruntat pana acum cu aceasta problema.Sa fie de la anticonceptionale, chiar daca le iau de 3 luni fara sa se intample nimic? Sa nu fie candida si sa fie altceva?Am 30 ani si sunt fumatoare. Va rog tare mult cine poate sa imi raspunda pentru ca sunt foarte speriata.Va multumesc
Am luat laurina cu 2-3 ani in urma, dupa care le-am intrerupt.Din luna august a acestui an le-am reluat.Nu am avut nici o problema pana acum o saptamana.Dupa un contact sexual, neprotejat, m-am trezit cu niste sangerari neregulate si 2 zile am avut mici dureri in partea stanga, jos..Tin sa precizez ca abia sapt viitoare tb sa imi vina menstruatia.Mai erau inca 8 pastile in blister cand mi-au aparut sangerarile.Deci nu e perioada ciclului menstrual.M-am speriat si mai tare pentru ca partenerului meu i-au aparut unele mancarimi.Am mers la doctor unde ne-a zis ca am candida si ne-a dat un simplu tratament cu Canestin( o tableteta vaginala si un unguent pe care tb sa il folosim amandoi ).Am 5 zile de cand am introdus tableta vaginala si sangerarile tot persista.Sunt destul de speriata pentru ca nu m-am mai confruntat pana acum cu aceasta problema.Sa fie de la anticonceptionale, chiar daca le iau de 3 luni fara sa se intample nimic? Sa nu fie candida si sa fie altceva?Am 30 ani si sunt fumatoare. Va rog tare mult cine poate sa imi raspunda pentru ca sunt foarte speriata.Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e ceva in neregula?
- 2daca am menstruatie neregulata e o problema?
- 4sunt sau nu?
- 9un raspuns, va rog: menstruatie neregulata, sarcina?
- 3dessorelle pt reglare
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 29Intarzierea menstruatiei
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 3Am 18 ani si nu mi-a mai venit ciclu normal de aproape un an
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 7Ciclu neregulat si uneori doar cateva picaturi
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 9Sarcina sau nu...?
- 1menstruatie neregulata - se poate gasi o soultie?
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
- 0Sangerari vaginale
- 1Mentruatie neregulata...
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: