oare ce mi se intampla?:(
Buna.am avut un contact sexual neprotejat pe 15 noiembrie, la 5 zile dupa mi-a venit menstruatia desi trebuia sa imi vina pe 23-24, m-a tinut 4 zile cum ma tinea mereu, pe 2 decembrie mi-a venit pentru o zi dar de culoare maro, rosu inchis, pe 23 decembrie mi-a venit din nou normal si de aceasta data cu o durata de 4 zile.acum am stari de greata, mi s-au marit sanii, oare sunt insarcinata?as dori si un raspuns al medicului daca se poate.
5 comentarii
oare?
sex neprotejat.=..acum stres.si inca muuult.
atentie la neatentie
sex neprotejat.=..acum stres.si inca muuult.
atentie la neatentie
doare:(:-??...data viitoare cu siguranta asa o sa fac
Stai asa ca nu pricep! Tie ti-a venit menstruatia pe data de 23 decembrie. Prin urmare, urmatoarea menstruatie trebuie sa-ti vina in jurul datei de 20 ianuarie...de unde-ti iese tie ca esti insarcinata? Eu nu cred in mitul menstrei in sarcina. Dar daca ai totusi dubii, fa un test de sarcina si te edifica. Va iesi sigur negativ, mai ales ca dupa ziua cu contactul sexual a fost si menstruatia cu data de inceput 20 noiembrie.
Maria 123, te urmaresc pe la diverse postari...obisnuiesti sa citesti printre randuri si sa dai sfaturi tot asa.
Ps:
Elisa, sa te invat ceva...
Noteaza-ti pe un calendar data de inceput a fiecarui ciclu menstrual.
Astfel vezi care este durata minima si durata maxima a unui ciclu menstrual si asa poti sa-ti calculezi cu exactitate zilele fertile. Mai mult, in timp, stiind cam care sunt aceste zile, vei observa inclusiv modificarile care apar la mucusul cervical in aceasta perioada. Practic, vei sti cand se produce ovulatia...
De exemplu: 20 noiembrie- 23 decembrie- acest ciclu menstrual a avut durata de 33 zile ( 22 noiembrie este prima zi a ciclului si 22 decembrie ultima)
23 decembrie- ? ianuarie...si tot asa
Gasesti pe net o multime de tabele pentru calculul zilelor fertile.
Sangerarea de pe 2 decembrie poate fi cauzata de ovulatie. Uneori ovulatia e mai agresiva si pot aparea sangerari.
Maria 123, te urmaresc pe la diverse postari...obisnuiesti sa citesti printre randuri si sa dai sfaturi tot asa.
Ps:
Elisa, sa te invat ceva...
Noteaza-ti pe un calendar data de inceput a fiecarui ciclu menstrual.
Astfel vezi care este durata minima si durata maxima a unui ciclu menstrual si asa poti sa-ti calculezi cu exactitate zilele fertile. Mai mult, in timp, stiind cam care sunt aceste zile, vei observa inclusiv modificarile care apar la mucusul cervical in aceasta perioada. Practic, vei sti cand se produce ovulatia...
De exemplu: 20 noiembrie- 23 decembrie- acest ciclu menstrual a avut durata de 33 zile ( 22 noiembrie este prima zi a ciclului si 22 decembrie ultima)
23 decembrie- ? ianuarie...si tot asa
Gasesti pe net o multime de tabele pentru calculul zilelor fertile.
Sangerarea de pe 2 decembrie poate fi cauzata de ovulatie. Uneori ovulatia e mai agresiva si pot aparea sangerari.
Da Dana Catalina, contactul neprotejat a avut loc pe 15 noiembrie, la 5 zile dupa mi-a venit menstruatia desi trebuia sa vina pe 23 24, pe 1 sau 2 am avut sangerarea, pe 23 decembrie am avut CM din nou, acum am stari de greata mi s-au marit sanii, poate st eu prea paranoica si de asta!Am inteles ca acea sangerare ce am avut-o poate indica faptul ca oul fertilizat incepe sa patrunda in captuseala uterului...azi o sa imi fac un test de sarcina si o sa aflu, imi e foarte frica!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 9un raspuns, va rog: menstruatie neregulata, sarcina?
- 8am o intarziere de menstruatie de o saptamana
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 4oare sunt insarcinata?
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 2ciclu neregulat
- 1menstruatie neregulata - se poate gasi o soultie?
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
- 1Menstruație neregulata
- 0Menstruatie neregulata
- 1Menopauză?
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: