Menstruatie neregulata
![AndreeaM1991](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
O sa incep prin a spune ca pe data de 18 ianuarie am efectuat o serie de analize ginecologice si au iesit toate perfect. Ecografia nu a evidentiat nicio problema cu ovarele sau cu uterul, examenul pap a fost NLIM, iar examenul de secretie nu a prezentat nicio neregularitate.
Apoi incep problemele. La o saptamana dupa vizita la dr, sanii mi s-au intarit si au inceput sa ma doara. Menstruatia a venit pe 1 feb, a durat mai putin decat de obicei, 4 zile doar, in loc de 6 iar sanii nu s-au lasat, ba din contra erau din ce in ce mai tari si durerosi. Pe 10 februarie, a inceput o noua menstruatie care a durat 6 zile, flux abundent, si din nou aceeasi problema cu sanii. Tot tari si durerosi. Iar azi, pe 20 feb, a aparut o secretie maronie. Care pot fi cauzele acestei dereglari? Am citit ca este posibil ca vaccinul anti COVID sa produca problemele astea. M-am vaccinat pe 15 ian, doza booster.
Nu sunt nici insarcinata, am facut doua teste si nu am avut oricum contact neprotejat.
Multumesc pentru raspunsuri!
O sa incep prin a spune ca pe data de 18 ianuarie am efectuat o serie de analize ginecologice si au iesit toate perfect. Ecografia nu a evidentiat nicio problema cu ovarele sau cu uterul, examenul pap a fost NLIM, iar examenul de secretie nu a prezentat nicio neregularitate.
Apoi incep problemele. La o saptamana dupa vizita la dr, sanii mi s-au intarit si au inceput sa ma doara. Menstruatia a venit pe 1 feb, a durat mai putin decat de obicei, 4 zile doar, in loc de 6 iar sanii nu s-au lasat, ba din contra erau din ce in ce mai tari si durerosi. Pe 10 februarie, a inceput o noua menstruatie care a durat 6 zile, flux abundent, si din nou aceeasi problema cu sanii. Tot tari si durerosi. Iar azi, pe 20 feb, a aparut o secretie maronie. Care pot fi cauzele acestei dereglari? Am citit ca este posibil ca vaccinul anti COVID sa produca problemele astea. M-am vaccinat pe 15 ian, doza booster.
Nu sunt nici insarcinata, am facut doua teste si nu am avut oricum contact neprotejat.
Multumesc pentru raspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 2Ciclu neregulat
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 3Ciclu neregulat
- 12intarzaiere ciclu
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 5Menstruatie neregulata. Dereglari hormonale?
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 1ciclu neregulat
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 1menstruatie neregulata - se poate gasi o soultie?
- 1Ciclu neregulat
- 0Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: