ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
Am si eu o mare nelamurire...am citit si pe alte site-uri despre cazurile in care femeile au luat perioade lungi de timp anticonceptionale si as vrea sa va spun cazul meu : am luat pana acum 2 luni Desorelle timp de 3 ani (cu pauza de o luna/an) prescrise de doctor pentru o anumita dereglare a ciclului menstrual.de 2 luni am sistat! tin sa precizez ca nu am facut nici o pauza anul acesta! Ma aflu in cea de-a doua luna de pauza si eu cu prietenul meu vrem foarte mult un bebe! am urmarit zilele mele fertile si as vrea sa aflu la ce riscuri il pot supune pe bebe (in cazul in care el exista) daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile? Va multumesc
3 comentarii
Dupa anticonceptionale orale fa NEAPARAT minim 6 luni.Anticonceptionalele orale sant produse hormonale si pot produce tulburari in dezvoltarea bebelului.
Am citit pe numeroase forumuri ca au fost cazuri cand unele au ramas insarcinate chiar din prima luna fara nici o problema si copilasii sunt sanatosi, bine-merci :) dar, tinand cont ca nu sunt sigura daca sunt insarcinata...am facut un test dupa 7-8 zile si a iesit negativ, dar o sa repet procedeul inainte cu 4-5 zile inainte sa imi vina cm..tu esti de o parere :D ms mult!
Poate, intr-adevar, nu au avut copii probleme...Dar esti dispusa sa risti?Eu n-as fi.Sanatatea unui copil nu e ceva cu care sa te joci...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2yasmin pauza
- 4sunt sau nu?
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 2ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 4cum afecteaza contraceptivele mercilon luate peste sarcina
- 3Pauza la anticonceptionale!
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 5cat de protejata sunt in prima zi dupa pauza?
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 8Masturbare, ciclu menstrual neregulat
- 2Pauza 8 zile anticonceptionale
- 14de ce intarzie asa mult menstruatia?
- 1Pauza de 7 zile între contraceptive
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat anticonceptionalele si sarcina pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: