ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?

08-08-2008
aly&mihai
Nu este medic/terapeut
aly&mihai
Am si eu o mare nelamurire...am citit si pe alte site-uri despre cazurile in care femeile au luat perioade lungi de timp anticonceptionale si as vrea sa va spun cazul meu : am luat pana acum 2 luni Desorelle timp de 3 ani (cu pauza de o luna/an) prescrise de doctor pentru o anumita dereglare a ciclului menstrual.de 2 luni am sistat! tin sa precizez ca nu am facut nici o pauza anul acesta! Ma aflu in cea de-a doua luna de pauza si eu cu prietenul meu vrem foarte mult un bebe! am urmarit zilele mele fertile si as vrea sa aflu la ce riscuri il pot supune pe bebe (in cazul in care el exista) daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile? Va multumesc
3 comentarii
0
08-08-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Dupa anticonceptionale orale fa NEAPARAT minim 6 luni.Anticonceptionalele orale sant produse hormonale si pot produce tulburari in dezvoltarea bebelului.
0
09-08-2008, ora 00:00
aly&mihai
Nu este medic/terapeut
aly&mihai
Am citit pe numeroase forumuri ca au fost cazuri cand unele au ramas insarcinate chiar din prima luna fara nici o problema si copilasii sunt sanatosi, bine-merci :) dar, tinand cont ca nu sunt sigura daca sunt insarcinata...am facut un test dupa 7-8 zile si a iesit negativ, dar o sa repet procedeul inainte cu 4-5 zile inainte sa imi vina cm..tu esti de o parere :D ms mult!
0
11-08-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Poate, intr-adevar, nu au avut copii probleme...Dar esti dispusa sa risti?Eu n-as fi.Sanatatea unui copil nu e ceva cu care sa te joci...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Însărcinată pe anticoncepționale
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •