tulburari de menstruatie
pe 26 iulie am avut un contact sexual neprotejat, 19 iulie a fost prima zi a menstruatiei si prietenul meu a crezut ca e sigur sa ejaculeze inauntru. mentionez ca nu am avut niciodata ciclu regulat, am avut menstruatie la intervale care variau intre 24 si 30 de zile. Pe 10 august am avut o sangerare, am crezut la inceput ca e vorba de menstruatie, dar nu a durat (doar a aparut o pata sangerie pe lenjerie). Pe 15 august am avut menstruatia normala. Astazi, 06.09 am avut iar menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
3 comentarii
Buna ziua,
In mod normal nu este sarcina, insa pentru linistea dumneavoastra puteti face un test de sarcina si un control ginecologic.
O zi frumoasa!
In mod normal nu este sarcina, insa pentru linistea dumneavoastra puteti face un test de sarcina si un control ginecologic.
O zi frumoasa!
in legatura cu tulburari de menstruatie, am o fetita de 13 ani care pe 25 iulie 2013ia venit prima data menstruatia.primele in iulie si august au fost zic eu normale ca si cantitate doar cate 3-4 ziel dar din oct si noeimb ii vine trei zile foarte mult aproape ca nu se poate deplasa...fara dureri dar abundent...medicul de familie spune sa avem rabdare poate se regleaza de la sine dar.deja ne este frica sa vina luna dec.ce ma sfatuti ???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8test de sarcina - recomandare
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 7ovare polichistice tot as dori raspuns repede
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 3probleme ciclu
- 3provocarea mentruatiei cu duphaston
- 4oare sunt insarcinata?
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 0menstruatie neregulata
- 7test de sarcina
- 6Bolnava sau nu?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 10intarzierea menstruatiei 46 de zile
- 6am din nou fibrom?
- 0Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: