tulburari de menstruatie
pe 26 iulie am avut un contact sexual neprotejat, 19 iulie a fost prima zi a menstruatiei si prietenul meu a crezut ca e sigur sa ejaculeze inauntru. mentionez ca nu am avut niciodata ciclu regulat, am avut menstruatie la intervale care variau intre 24 si 30 de zile. Pe 10 august am avut o sangerare, am crezut la inceput ca e vorba de menstruatie, dar nu a durat (doar a aparut o pata sangerie pe lenjerie). Pe 15 august am avut menstruatia normala. Astazi, 06.09 am avut iar menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
3 comentarii
Buna ziua,
In mod normal nu este sarcina, insa pentru linistea dumneavoastra puteti face un test de sarcina si un control ginecologic.
O zi frumoasa!
In mod normal nu este sarcina, insa pentru linistea dumneavoastra puteti face un test de sarcina si un control ginecologic.
O zi frumoasa!
in legatura cu tulburari de menstruatie, am o fetita de 13 ani care pe 25 iulie 2013ia venit prima data menstruatia.primele in iulie si august au fost zic eu normale ca si cantitate doar cate 3-4 ziel dar din oct si noeimb ii vine trei zile foarte mult aproape ca nu se poate deplasa...fara dureri dar abundent...medicul de familie spune sa avem rabdare poate se regleaza de la sine dar.deja ne este frica sa vina luna dec.ce ma sfatuti ???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8test de sarcina - recomandare
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 6Sunt gravida?
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 15Intarzieri menstruale
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 10menstruatie intarziata
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 0menstruatie neregulata
- 8Cand putem sa o facem neprotejati?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 14de ce intarzie asa mult menstruatia?
- 0Sangerari vaginale
- 0Menstruatie neregulata
- 1Lipsa menstuatie lunara
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: