ciclu menstrual neregulat
buna ziua.am 19 ani si as avea 2 intrebari:1.de ce mie dupa 5 ani de cand am ciclu menstrual nu imi este regulat?si imi vine dupa 30 de zile( in jur de 31-33 de zile) eu stiu ca ar trebui sa imi fie regulat deja dupa atata timp.ce ar trebui sa fac?
2.si am o problema la sani.am avut fire de par in jurul mameloanelor, iar fiindca le-am taiat(uneori pensat) acum mi-au crescut mai multe si groase.nu stiu ce sa ma mai fac.de asemenea mi-au iesit fire de par si pe zona abdominala sub buric si in jur.tot asa procedasem ca si in cazul sanilor.ce as putea sa iau ca sa scap?sau ce ar trebui sa fac ca sa nu se vada? va rog ajutati-ma.va multumesc anticipat
2.si am o problema la sani.am avut fire de par in jurul mameloanelor, iar fiindca le-am taiat(uneori pensat) acum mi-au crescut mai multe si groase.nu stiu ce sa ma mai fac.de asemenea mi-au iesit fire de par si pe zona abdominala sub buric si in jur.tot asa procedasem ca si in cazul sanilor.ce as putea sa iau ca sa scap?sau ce ar trebui sa fac ca sa nu se vada? va rog ajutati-ma.va multumesc anticipat
2 comentarii
Te poti duce la un consult la un endocrinolog.
Nu-i o mare nenorocire daca ciclul este de 30-33 de zile, daca vine regulat. Uneori ia multi ani, nasteri, sa se normalizeze. Nu toate femeile au ciclul de 28 de zile.
Pentru par, tot encrinologul iti poate spune ce e de facut, desi, in afara de pensat nu stiu alta solutie. Epilarea definitiva nu stiu daca nu are efect negativ la san, sau daca se poate face, firele fiind mai deschise la culoare, presupun.
Nu-i o mare nenorocire daca ciclul este de 30-33 de zile, daca vine regulat. Uneori ia multi ani, nasteri, sa se normalizeze. Nu toate femeile au ciclul de 28 de zile.
Pentru par, tot encrinologul iti poate spune ce e de facut, desi, in afara de pensat nu stiu alta solutie. Epilarea definitiva nu stiu daca nu are efect negativ la san, sau daca se poate face, firele fiind mai deschise la culoare, presupun.
HRISTOS A INVIAT !
1.DUPA 30 DE ANI, tot...NU MI S-A REGULARIZAT?!/
UNDE SCRIE ca..TREBUIE SA FIE exact LA 30 ZILE...??????
stai linistita..nu VA FII niciodata !!!!!!!
2.VEZI, ? daca CITEAI CU CATEVA SAPTAMANI IN URMA,
ACEEASI PROBLEMA A INTREBAT CINEVA..dar..INAINTE DE-A FACE SI mai ales DE-A PENSA...POTI SA TE INFECTEZI...
cineva i-a raspuns SA NU FACA ODATA ca se vor tot inmulti..
nu a mai facut si i-a multumit, doamnei..
acum..nu ai de ales..o sa se tot inmulteasca...
si CHIAR IMI PARE RAU de tine...asta e...
1.DUPA 30 DE ANI, tot...NU MI S-A REGULARIZAT?!/
UNDE SCRIE ca..TREBUIE SA FIE exact LA 30 ZILE...??????
stai linistita..nu VA FII niciodata !!!!!!!
2.VEZI, ? daca CITEAI CU CATEVA SAPTAMANI IN URMA,
ACEEASI PROBLEMA A INTREBAT CINEVA..dar..INAINTE DE-A FACE SI mai ales DE-A PENSA...POTI SA TE INFECTEZI...
cineva i-a raspuns SA NU FACA ODATA ca se vor tot inmulti..
nu a mai facut si i-a multumit, doamnei..
acum..nu ai de ales..o sa se tot inmulteasca...
si CHIAR IMI PARE RAU de tine...asta e...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 3Pot fi insarcinata?
- 5ovare polichistice, menstruatie dereglata... pot avea un copil?
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 5e posibil sa raman insarcinata?
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 3Menstruatie la 10 zile
- 5oare ce mi se intampla?:(
- 9Sarcina sau nu...?
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 1De ce de doua ori pe luna?
- 2Dereglarea menstrei sau menopauza?
- 0Dereglare, chist sau infectie?
- 2Sarcina? Sau dereglare?
- 2Lipsa mentruației si singerări
- 0Am sarcina extrauterina, sau este altceva?
- 1Lipsa menstuatie lunara
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: