Menstruatie neregulata
Buna ziua,
In urma unui control ginecologic, medicul a stabilit ca am SOP (sindromul ovarului polichistic).
Pentru ca nu mai avusesem menstruatie de 4 luni, am facut un tratament de 5 zile cu duphaston, menstruatia a venit normal (in luna ianuarie) si am facut un set de analize. Dupa analizarea rezultatelor, medicul mi-a recomandat sa iau Yasmin timp de 3 luni, apoi sa revin la control.
Problema mea este: a doua luna (februarie) dupa menstruatia provocata cu duphaston, am avut o scurgere intr-o zi si crezand ca mi-a venit ciclul am inceput folia de anticonceptionale. Am luat deja 3 pastile din folie si de atunci n-am mai avut nici o scurgere.
Ce fac mai departe? Iau pastilele in continuare? Daca da, sunt protejata de sarcina?
Multumesc.
In urma unui control ginecologic, medicul a stabilit ca am SOP (sindromul ovarului polichistic).
Pentru ca nu mai avusesem menstruatie de 4 luni, am facut un tratament de 5 zile cu duphaston, menstruatia a venit normal (in luna ianuarie) si am facut un set de analize. Dupa analizarea rezultatelor, medicul mi-a recomandat sa iau Yasmin timp de 3 luni, apoi sa revin la control.
Problema mea este: a doua luna (februarie) dupa menstruatia provocata cu duphaston, am avut o scurgere intr-o zi si crezand ca mi-a venit ciclul am inceput folia de anticonceptionale. Am luat deja 3 pastile din folie si de atunci n-am mai avut nici o scurgere.
Ce fac mai departe? Iau pastilele in continuare? Daca da, sunt protejata de sarcina?
Multumesc.
1 comentarii
Anticonceptionalele se iau indiferent de sangerare. In tot timpul cat le luati, sunteti sub protectie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ciclu ffff neregulat
- 16LO-FEMENAL
- 3ovar polichistic si pregatirea pentru sarcina
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 15Intarzieri menstruale
- 3provocarea mentruatiei cu duphaston
- 3am oare sindromul ovarelor polichistice sau e altceva?.
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 8Cand putem sa o facem neprotejati?
- 6Regret ce am facut.
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 1Ovar polichistic sau nu?
- 1Ciclu neregulat
- 6am din nou fibrom?
- 16Radiografie pulmonara si sarcina
- 0Sindrom ovar polichistic?
- 0Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
- 0Ovar polichistic, lichid in Douglas
- 1Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: ovarele polichistice Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: