Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
In luna septrmbrie m-am 'jucat' putin cu prietenul meu(doar putin) si mie trebuia sa'mi vina cam pe 9 septembrie (nu imi venea regulat) si nu mi-a venit deloc in septembrie si nici pana acum.ce sa fac?? va rog sa nu ma luati la misto!!
6 comentarii
Ca sa stii cum, , stai" cumpara un test de sarcina.
Ce inseamna"m-am jucat"?Daca a avut loc penetrarea, trebuie sa stii ca si in lichidul preejeculator exista spermatozoizi, asa ca poti ramane insarcinata.
Beatrice, sa faci un test de sarcina neaparat, a intarziat foarte mult, poate fi vorba despre o sarcina.
Daca testul este negativ sa mergi la ginecolog fara amanare intrucat poti avea o problema medicala care necesita tratament. Intarzierile pot fi cauzate de chisturi ovariene care nedescoperite la timp si netratate trebuiesc operate.. Poti avea de asemenea o dereglare hormonala care iti va cauza numai probleme si chisturi ovariene daca nu este identificata si tratata.
Daca testul este negativ sa mergi la ginecolog fara amanare intrucat poti avea o problema medicala care necesita tratament. Intarzierile pot fi cauzate de chisturi ovariene care nedescoperite la timp si netratate trebuiesc operate.. Poti avea de asemenea o dereglare hormonala care iti va cauza numai probleme si chisturi ovariene daca nu este identificata si tratata.
mi-am cumparat un test de sarcina si vroiam sa'l fac maine dimineata dar mi'a venit in seara asta.va multumesc mult pentru sfaturi...:*:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului menstrual
- 3ciclu neregulat
- 8am o intarziere de menstruatie de o saptamana
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 9despre sarcina
- 4sinerdolul si isoniazida
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 8Cum sa intarzii menstruatia!?
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 5oare ce mi se intampla?:(
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 1Intarziere ciclu, 3 teste negative
- 3ciclu neregulat
- 2Intarziere menstruatie
- 0Răspundeți parerea voastră - pete rozalii și altceva nimic
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 0Ciclu neregulat
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: