Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
Am facut testul de sarcina si a iesit negativ, dar nu l am facut dimineata desi urina CRED ca a stat 4 ore in vezica plus de asta nu a fost steril recipientul doar spalat cu apa si sapun, credeti ca este posibil ca testul sa fi indicat gresit? El nu a lasat niciodata in mine decat poate lichid preseminal, si am avut o perioada nu neaparat stresanta dar mai mult dezamagitoare, credeti ca e posibila o sarcina?
2 comentarii
De la lichidul preseminal puteti ramane insarcinata. Contine pina la 5 ml lichid cu spermatozoizi.
Posibil ca intarzierea sa fie cauzata de stres.
Posibil ca intarzierea sa fie cauzata de stres.
Buna ziua,
Testul de sarcina poate fi negativ chiar daca sunteti insarcinata, daca este o sarcina mica si testul nu este facut din prima urina de dimineata. Lichidul seminal eliminat inaintea ejacularii contine foarte multi spermatozoizi.
O zi placuta!
Testul de sarcina poate fi negativ chiar daca sunteti insarcinata, daca este o sarcina mica si testul nu este facut din prima urina de dimineata. Lichidul seminal eliminat inaintea ejacularii contine foarte multi spermatozoizi.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 0intarzierea menstruatiei
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 2menstruatie intarziata
- 5Menstruatie intarziata
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Intarziere menstruatie, please help
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: