Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
Buna, sper din suflet ça cineva ma va lamuri sau ajuta cu un sfat ceva... Incerc cu sotul meu de mai bn de 11 luni sa facem bb. Eu am ceva polip jos care Sar putea ca trebuie operatie... Iar sotul iau gasit anticorpii in analize... Luna trecuta am fost in concediu si am fost si pe ovulatie deci am incercat sa facem bebelu...iar ultimul ciclu lam avut pe 27, 28, 29 mai. Deci asteptam sa imi vina pe 23, 24, 25, 26 luna iunie si nimica am avut dor niste crampe mici dureri la spate si doar cativa stropi de sange déci cum ar fi sppoting roz asa deschis, si asa ziua urmatoare. Tin sa mentionnez ça de obicei am dureri super mari si am nevoie de medicamente. De tura asta n'a curs mai deloc si nu a durut mai deloc. Si sunt deci la 10 zile de intarziere (, am un program care in folosesc de mai bn de 1 an jumate si mereu asa à fost doar uneori cu 2 zile inainte sau dupa atata!!!!), testele tot negativ sunt. Singurul lucru e ca ma doare tare capu ametesc usor mi se face rau (, cea ce poate fi din cauza calduri, tensiuni etc poate...) si la Sani ii am umflati si parca cu cosuri la areola... Am patit asa inainte à ciclu lui dar cate zile acuma dureaza de mai bn de o sapt asta. Si ciclu parca nu vrea sa apara... Sunt eu o persoana stresata intradevar dar luna asta 'nu am fost nicidecum mai stresata ça de obicei! Intradevar imi doresc enorm bebelusul si ma stresez dar luna asta chiar a fost ciudat. Problema e aici (anglia), ca nu pot sa merg la un control... Azi ma sunat o doctorita à zis sa mai astept o sapt sa mai fac un test... Si sa ma relaxez. Acuma ce sa zic oare dc intarzierea asta... Oare vine bébé sau doar o dereglare hormonala??? (tin sa mai spun prima data ciclu mia venit cand aveam 10 ani jumate... Deci 17 ani jumate Si nu a intarziat niciodata atata!),
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4va rog sa imi raspundeti!imi intarzie ciclul menstrual
- 22hematurie de doua luni
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 1Intarzierea menstruatiei, medicul mi-a prescris Utrogestan
- 14Intarzierea menstruatiei
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 2Posibila sarcina?
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Menstruatie intarziata
- 0Menstruatie intarziata
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
- 1Întârziere menstruație
- 4Pastila de a 2a zi
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: