O posibila sarcina???

Sunt foarte ingrijorata in legatura cu un anumit lucru si va rog sa ma lamuriti.Am facut sex neprotejat cu iubitul meu de mai multe ori, si nu s-a intamplat nimic niciodata.Insa luna trecuta.mi-a intarziat ciclul iar cand mi-a venit mi-a curs putin, nu am mai avut fluxul abundent ca de obicei, insa m-a tinut 4 zile.E posibil sa fiu insarcinata? Va rog mult da-ti-mi un raspuns concret.(Tin sa mentionez ca am 17 ani).
2 comentarii

la varsta ta e normal sa mai ai dereglari de cm. sti vorba aia "ulciorul nu merge de multe ori la apa". daca ai facut-o de multe ori fara protectie si nu ai patit nimic pana acum, nu inseamna ca poti s-o faci in continuare ca nu o sa se intample nimic. odata si-odata tot ti se infunda ca sa spun asa. ia-ti un test de sarcina ca sa fi sigura si data viitoare nu mai face neprotejat fiindca cm iti joaca feste si nu sti cand esti in zilele fertile si cand nu. si mai mult de atat va jucati cu sanatatea voastra. sti despre bolile cu transmitere sexuala ;). ne auzim.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14prima data cand iau diane 35
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 6ciclu si sex
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 2menstruatie intarziata
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 11Ciclu întârziat
- 2Sex anal și sarcina
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 1Posibila sarcină?
- 0Sarcina ?
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Menstruatie