melleva 35 si tenul acneic

17-02-2009
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
Iau melleva 35 ca anticonceptional si tratament pentru ten acneic. Vreau sa stiu daca pot fi probleme in asocierea acestora cu urmatoarele medicamente: aspacardin, egilok si azitrox. Ma sperie asocierea atator medicamente..si vreau sa stiu daca pot aparea probleme. Deasemenea as vrea sa stiu daca este vre-o problema daca intrerup tratamentul cu melleva 35 inainte de a se termina folia. Multumesc.
3 comentarii
0
17-02-2009, ora 08:04
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Poate scadea eficacitatea med. Melleva35, iar tratamentul cu acesta nu se intrerupe inainte de a se termina folia.
0
09-04-2010, ora 21:03
alexamara
Nu este medic/terapeut
alexamara
salut! am inceput melleva 35 din prima zi de menstra si deja sunt in a 10 a zi si tot mai am scurgeri de sange care alterneaza cantitativ; pastilele le-am luat la ore diferite 21/ 22 odata chiar am uitat si am luato pe la 24;45; in a 7 zi de menstra cand eram sg ca mi-a trecut si nu mai aveam scurgeri am avut contact sexual neprotejat apoi sangerarile au continuat si astazi am avut dureri groaznice de ovare (de obicei nu am dureri decat in prima zi de menstra si acceptabile adica un algocalmin este de ajuns). am luat o no-spa si tot nu mi-au trecut. sunt constienta de ef adverse dar sangerarea care deja mi-a sarit de 10 zile nu mi se pare ok. pilulele mi-au fost recomandate de medic ginec dar din pacate nu am cum sa dau de el pt k nu sunt in tara si sunt programata abia pe 23. precizez k nu am luat pastilele la ora recomandata. as aprecia un raspuns multumesc
0
10-04-2010, ora 09:19
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Mici sangerari sunt o reactie adevrsa comuna a anticonceptionalelor, care, din fericire, tinde sa dispara la continuarea tratamentului. Daca tot ati inceput, este bine sa continuati sa luati piluele cel putin pana la sfarsitul foliei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Acneea la bebeluș
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Coșurile (acneea)
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei