melleva 35 si tenul acneic
Iau melleva 35 ca anticonceptional si tratament pentru ten acneic. Vreau sa stiu daca pot fi probleme in asocierea acestora cu urmatoarele medicamente: aspacardin, egilok si azitrox. Ma sperie asocierea atator medicamente..si vreau sa stiu daca pot aparea probleme. Deasemenea as vrea sa stiu daca este vre-o problema daca intrerup tratamentul cu melleva 35 inainte de a se termina folia. Multumesc.
3 comentarii
Poate scadea eficacitatea med. Melleva35, iar tratamentul cu acesta nu se intrerupe inainte de a se termina folia.
salut! am inceput melleva 35 din prima zi de menstra si deja sunt in a 10 a zi si tot mai am scurgeri de sange care alterneaza cantitativ; pastilele le-am luat la ore diferite 21/ 22 odata chiar am uitat si am luato pe la 24;45; in a 7 zi de menstra cand eram sg ca mi-a trecut si nu mai aveam scurgeri am avut contact sexual neprotejat apoi sangerarile au continuat si astazi am avut dureri groaznice de ovare (de obicei nu am dureri decat in prima zi de menstra si acceptabile adica un algocalmin este de ajuns). am luat o no-spa si tot nu mi-au trecut. sunt constienta de ef adverse dar sangerarea care deja mi-a sarit de 10 zile nu mi se pare ok. pilulele mi-au fost recomandate de medic ginec dar din pacate nu am cum sa dau de el pt k nu sunt in tara si sunt programata abia pe 23. precizez k nu am luat pastilele la ora recomandata. as aprecia un raspuns multumesc
Mici sangerari sunt o reactie adevrsa comuna a anticonceptionalelor, care, din fericire, tinde sa dispara la continuarea tratamentului. Daca tot ati inceput, este bine sa continuati sa luati piluele cel putin pana la sfarsitul foliei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1contraceptia de urgenta si pilulele contraceptive
- 3contraceptive
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 4yasmine si fumatul
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 6novynette si amoxicilina
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 5sunt insarcinata?
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: