Masturbare aproape zilnic
AM 18 ani si nush sigur dak masturbarea e o problema.pt ca pt mine este o dependenta, , , , , ,.Virgin nu mai sunt.am o prietena care are __ ani si pana la 18 ani nu o dezvriginez pt promisiunea fata de parintzi...ink ceva din cauza pt k ea nu imi ofera sex eu ma masturbez aproape zilnic.poate dauna cu ceva.?? vreau un sfat.VA rog mult.Ori cine...VA rog mult
5 comentarii
da e ceva foarte trasnet o sa simti ca zbori are dreptate karnat
ce ar fii dak mi-atzi sugeo voi.sa vezi cum vatzi simtzi ca nishte zdremte.asa ca ea nu ii zdreamtza.ea e viitoarea mea logodnik si mai tarziu nunta asa ca va rog sa vb frumos
Pt 18 ani masturbarea e normala, e ok... poate fi o forma de autocunoastere. Va recomand petting-ul este un preludiu prelungit ajungand pana la masturbare reciproca (stai linistit nu isi pierde virginitatea)... jucati-va, fiti creativi si o sa vedeti ca e ok...
ms muult de sfat.mi-atzi fost de mare folos.ms mult pt linistea si rabdare pe care ai avuto cand mi-ai explicat asta
Masturbarea nu e buna.Aceasta dependenta nu se rezolva, nu trece dupa casatorie.Daca exista inainte, va exista si dupa...Solutia e simpla-evita orice tentatie, ocupa-te tot timpul cu altceva, ceva util, care te ajuta...Masturbarea nu ajuta, afecteaza creierul, gandirea si intreaga viata...O spun din propria experienta...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 3ejaculare foarte putina, in adolescenta ma masturbam foarte des...
- 6nu pot face sex
- 6lichid incolor!!!
- 106Masturbarea creeaza dependenta?
- 5masturbarea este daunatoare?
- 19sotia ma respinge
- 3Durata actului sexual poate fi influentat de masturbare ?
- 1ejaculare precoce-masturbare
- 2in legatura cu masturbarea
- 2lichid seminal sau sperma
- 37masturbarea elimina dorinta sexuala fata de partener? va rog un psihoterapeut
- 2masturbarea afecteaza somnul?
- 9sunt insarcinata?
- 2Masturbare rapidă
- 34Depresia si Masturbarea
- 2Masturbarea excesiva
- 6Masturbarea mi-a distrus viața!!!
- 3Un sfat.
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati