de cate ori faceti sex pe saptamana?

buna!
de cite ori faceti sex pe saptamina voi cu jumatatea voastra?
daca nu-i zic eu viitorului sot 'hai sa facem sex ', el nu zice nimic. daca ii zic, el imi raspunde 'las ca miine'. facem de maxim 2 ori pe saptamina. e ceva nu in regula cu el? dar cind facem totul e normal. nu pot sa inteleg de ce nu vrea mai des, avem doar 25 ani??? ce va fi la 30 de ani, vom face o data in luna?
de cite ori faceti sex pe saptamina voi cu jumatatea voastra?
daca nu-i zic eu viitorului sot 'hai sa facem sex ', el nu zice nimic. daca ii zic, el imi raspunde 'las ca miine'. facem de maxim 2 ori pe saptamina. e ceva nu in regula cu el? dar cind facem totul e normal. nu pot sa inteleg de ce nu vrea mai des, avem doar 25 ani??? ce va fi la 30 de ani, vom face o data in luna?
5 comentarii

N-ai scris de cat timp sunteti impreuna.?!?
- s-o fi obisnuit cu tine????
- o fi vreo "colega" la "mijloc"?!?..acest "'LAS CA MIINE'. "...cam-cam...zice.multe...
- de ce NU v-ati casatorit?-pana acum...nu ai precizat..
- dupa ce adormi, sta mult, prea mult pe net?facebook?
DACA doresti DOAR sa raspunzi, iata..mai vb.
cele bune,
- s-o fi obisnuit cu tine????
- o fi vreo "colega" la "mijloc"?!?..acest "'LAS CA MIINE'. "...cam-cam...zice.multe...
- de ce NU v-ati casatorit?-pana acum...nu ai precizat..
- dupa ce adormi, sta mult, prea mult pe net?facebook?
DACA doresti DOAR sa raspunzi, iata..mai vb.
cele bune,

Mersi pentru raspuns!
-Suntem impreuna de 3 ani si la vara facem nunta.
-SUNT SIGURA CA NU ARE PE ALT CINEVA, lucram la acelasi lucru, dar cabinete diferite si seara mergem impreuna acasa.
-Seara sta foarte mult pe net dar nu pe sit-uri de socializare ci de telefoane mobile, formula1 si diferite programe ce le instaleaza la telefon, la ipad...
Sunt prima la el.
Daca libidoul e scazut cred ca nu e mare problema (eu consider mai bine sa fie mai pasiv sexual decit sa-i umble nasul dupa fuste), dar daca o fi vreo problema cu organul sexual????
Cit e norma sexului intr-o familie tinara??????????
-Suntem impreuna de 3 ani si la vara facem nunta.
-SUNT SIGURA CA NU ARE PE ALT CINEVA, lucram la acelasi lucru, dar cabinete diferite si seara mergem impreuna acasa.
-Seara sta foarte mult pe net dar nu pe sit-uri de socializare ci de telefoane mobile, formula1 si diferite programe ce le instaleaza la telefon, la ipad...
Sunt prima la el.
Daca libidoul e scazut cred ca nu e mare problema (eu consider mai bine sa fie mai pasiv sexual decit sa-i umble nasul dupa fuste), dar daca o fi vreo problema cu organul sexual????
Cit e norma sexului intr-o familie tinara??????????

ma repet;
"- s-o fi obisnuit cu tine????"..acasa + serviciu..?!?
Sa va iubiti DAR, mai gandestete pana -n vara
numai bine.
"- s-o fi obisnuit cu tine????"..acasa + serviciu..?!?
Sa va iubiti DAR, mai gandestete pana -n vara
numai bine.

Sigur ca s-a obisnuit cu mine, de asta si ne-am gindit sa ne unim destinele!!!!!!!!! Deja avem toate pregatite pt nunta!
Daca LIBIDOUL e scazut cred ca nu e mare problema (eu consider mai bine sa fie mai pasiv sexual decit sa-i umble nasul dupa fuste), dar daca o fi vreo problema cu ORGANUL sexual????
Cit e NORMA sexului intr-o familie tinara??????????
Daca LIBIDOUL e scazut cred ca nu e mare problema (eu consider mai bine sa fie mai pasiv sexual decit sa-i umble nasul dupa fuste), dar daca o fi vreo problema cu ORGANUL sexual????
Cit e NORMA sexului intr-o familie tinara??????????

Libidoul scazut la 25 de ani poate indica proble de sanatate, un barbat la aceasta virsta se considere foarte activ sexual, si raspunsul ca "s-a deprins cu tine" nu e unu bun, sincer. exista multe cauze de ce ar ignora el sexul.
asa era si de la incepul relatiei? de cind a inceput problema respectiva? si s-o petrecut ceva in viata lui sau a voastra cand a aparut problema?
asa era si de la incepul relatiei? de cind a inceput problema respectiva? si s-o petrecut ceva in viata lui sau a voastra cand a aparut problema?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6lipsa excitatiei
- 106Masturbarea creeaza dependenta?
- 4Masturbarea LUI.. Nefericirea mea?
- 9probleme in relatia sexuala
- 3medicament pt apetit sexual
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 3Oare sa il parasesc doar din cauza sexului?
- 8masturbarea si relatia intima cu prietenul
- 19sotia ma respinge
- 11oare stie ca sunt virgin?
- 12Masturbare frecventa!
- 6de ce nu vreau sa fac dragoste cu sotul meu?
- 12nu ma mai atrage sotul sexual
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 7Problema sexuala, despre penis...
- 15nu pot sa fac dragoste cu el!!
- 13Probleme in 'paradis'!
- 7sotul nu se mai simte atras de mine ca inainte.. ce sa fac?
- 8Lipsa activității sexuale în relație
- 10Este normal că soțul sa nu vrea sex decit o data la 2-3 luni
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: