ma masturbez de ceva timp
Ma masturbez de citva timp, spuneti va rog are vreun efect negativ apropo nu am avut relatie sexuala ! mersi pentru raspunsuri
7 comentarii
0
18-01-2010, ora 01:32
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Da, masturbarea are numai efecte negative: slăbeşte vederea (în special acuitatea), destabilizează vocea şi masa musculară (în special la adolescenţi şi persoane care au o vârstă sub 25 de ani), afectează memoria, potenţa şi ejacularea (în timp), şi are capacitatea să producă şi unele dereglări mentalo-psihice (de la tulburări de comportament şi gândire până la fobie socială)...efectele negative sunt demonstrate ştiinţific, nu sunt inventate de mine.
Toate cele bune!
P.S. Masturbarea este şi păcat.
Toate cele bune!
P.S. Masturbarea este şi păcat.
Dar daca te masturbezi si ejaculezi, medicul vede lucrul acesta ?
nick_boy, cum naiba poate sa vada medicul ca te masturbezi??Ca doar nu lasa urme vizibile...Pff...
0
19-01-2010, ora 01:32
Dacă ejaculezi pe/în lenjeria intimă şi nu te schimbi de ea când te prezinţi la consultaţie, medicul poate să vadă că te-ai masturbat, altfel nu; dacă te masturbezi lângă medic şi ejaculezi, la fel, poate să vadă, etc.de preferat ar fi să nu te masturbezi (ai motivele precizate în mesajul meu anterior), aşa eşti total detaşat de griji.
Numai bine!
Numai bine!
0
19-01-2010, ora 03:13
Fac o corecţie: "Dacă ejaculezi pe/în lenjeria intimă şi nu te schimbi de ea când te prezinţi la consultaţie, medicul poate să vadă că te-ai masturbat" - Această afirmaţie nu este în totalitate valabilă, pentru că poţi avea şi poluţii, iar medicul nu poate să stabilească cu exactitate diferenţa (diferenţa dintre ejacularea spontană din timpul poluţiei şi ejacularea din timpul masturbării), decât dacă-i spui tu...îmi cer scuze pentru confuzie, sorry!
Mai am o intrebare cum sa-mi rup ata de pe penis fara act sexual ?
Tragi cu dintii de ea, si daca tot nu vrea, o tai cu foarfeca.
Dar de ce vrei s-o rupi, te deranjeaza cu ceva ?
Si apropo de masturbare. Masturbeaza-te linistit ca nu are nici un efect negativ.
Ce diferenta e intre a te masturba si a face sex ? Niciuna, doar ca daca faci sex mai cunosti si lume.
Deci daca sexul nu are efecte negative atunci nu vad de ce ar trebui sa aiba masturbarea.
Iar pacat de ce sa fie ? Care este raul care ar rezulta logic in urma acestei actiuni ? Eu zic sa incepeti odata sa ginditi cu creierele voastre si sa nu va mai lasati manipulati de niste mituriacu mii de ani.
Dar de ce vrei s-o rupi, te deranjeaza cu ceva ?
Si apropo de masturbare. Masturbeaza-te linistit ca nu are nici un efect negativ.
Ce diferenta e intre a te masturba si a face sex ? Niciuna, doar ca daca faci sex mai cunosti si lume.
Deci daca sexul nu are efecte negative atunci nu vad de ce ar trebui sa aiba masturbarea.
Iar pacat de ce sa fie ? Care este raul care ar rezulta logic in urma acestei actiuni ? Eu zic sa incepeti odata sa ginditi cu creierele voastre si sa nu va mai lasati manipulati de niste mituriacu mii de ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 23problema penis - dilatare penis in zona mediana
- 6probleme cu erectia
- 106Masturbarea creeaza dependenta?
- 5Durerea si masturbarea
- 14Masturbarea dauneaza?
- 3Durata actului sexual poate fi influentat de masturbare ?
- 3e in regula sa ma masturbez de fiecare data cand simt nevoia?
- 0masturbare-cum scap?
- 13Anafrodisiace (alimente, medicamente, etc)
- 8Masturbare
- 2sunt cumva vreun caine?
- 23ADEVARUL despre MASTURBARE! Loc de intalnire pentru eventualii interesati de fenomen !
- 6Pofte, masturbare, erectii dese
- 2Nu se mai scoala, va rog ajutor, sunt in depresie
- 7Sunteti pro sau contra masturbarii?Masturbarea afecteaza cu ceva?Va rog raspundeti.
- 3Nu mai stiu ce sa fac
- 2Probleme - abuz de masturbare
- 3Erectie slaba. Probleme cu masturbarea.
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati