oare stie ca sunt virgin?

salut.am 18 ani si inca sunt virgin.sunt cu o fata d 2 luni si suntem pe cale sa facem dragoste.eu i-am zis la inceput k nu sunt virgin.ma gandesc sa nu-i spun.isi poate da seama atunci la fata locului ca am mintit-o?va rog ajutati-ma urgent
11 comentarii

Daca fata este virgina nu cred ca are cum sa-si dea seama, in schimb, daca e trecuta prin asa ceva posibil sa-si dea seama. Totul depinde de tine, sa n-ai emotii, sa nu tremuri, sa nu plictisesti cu o singura pozitie etc.

Totul depinde de tine. Daca te controlezi si nu te lasi luat de val este posibil sa ejaculezi mai repede. Daca ejaculezi mai repede, nicio problema, o luati de la capat.

RECTIFIC:
Totul depinde de tine. Daca te controlezi si nu te lasi luat de val este posibil sa ejaculezi mai GREU. Daca ejaculezi mai repede, nicio problema, o luati de la capat
Totul depinde de tine. Daca te controlezi si nu te lasi luat de val este posibil sa ejaculezi mai GREU. Daca ejaculezi mai repede, nicio problema, o luati de la capat

Ms mult imi ejti d ajutor.mai am o intrb si nu te mai zapacesc.knd decalotez penisul in erectie ma cam doare.dak ating capu ma doare.am vreo pb sau e normal k sunt virgin?

E ceva normal acum stai linistit. Daca mai ai alte intrebari te ajut si eu cu ce pot.

dak am 13 cm la penis marimea.aja ramane?mai creste?

Depinde de ce varsta ai. Penisul creste pana la varsta de 18 ani.

@popica, depinde de aspectul penisului tau. Poti face o descriere? Cum arata "belit"? Daca tragi pielea in jos (il belesti) se intoarce pielea inapoi pana sub capul penisului sau ramane acolo?

penisul creste pana la 21 de ani nu pana la 18...si tot corpul se dezvolta pana la 21 de ani

parerea mea e ca mai bine ii spui sau o iei mai pe ocolite vezi ce zike nu e o rusine nu esti primul sau ultimul.incerci sa comunici cu ea.iar ea daca tine la tine sau ma rog te iubeste te va intelege.ii explici ca ti-a fost jena sa-i spui de la bun inceput si gata, nu e nici un capat de lume.multa bafta!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex cand si cand
- 44lipsa vietii sexuale in viata de cuplu
- 106Masturbarea creeaza dependenta?
- 6ajutor! casatorie neconsumata
- 5absenta actului sexual intr-o relatie
- 4Masturbarea LUI.. Nefericirea mea?
- 4cum sa o conving?
- 3medicament pt apetit sexual
- 8masturbarea si relatia intima cu prietenul
- 4Sex prea mult, prea putin ?
- 5iubitul meu refuza sa facem dragoste
- 3cum sa-l fac sa ma doreasca din nou?
- 14Se intampla doar in mintea mea?
- 5Probleme cu al 2 lea nr
- 2Pasivitate in timpul actului sexual
- 6Sotul meu nu simte nevoia sa faca dragoste
- 18Lipsa Sexului in viata de cuplu
- 2De 20 ani caut solutia ! Doamnelor, va rog un sfat, o parere.
- 2Nu mai facem sex
- 6Sos - Imi place sa fac dragoste 4-5 dati pe saptamana in schimb sotia 1 Max 2
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: