Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat
Buna seara
AMmai fost pe aici si mereu mi s-a raspuns repede si va multumesc. Acum am o alta problema...cand credeam ca am scapat de ele.O masea care a fost plombata acum 4 ani s-a infectat (cred). Gingia e umflata acolo si doare. Iar daca misc maxilaru ceva ma retine in acea zona.Este oare infectie sub masea?Si daca este de ce a aparut?In 4 ani de zile u am avut probleme cu ea iar acum sangereaza la periat si gingia este desprinsa putin de masea.Nu am cum sa ma duc la doctor decat marti.Pana atunci ce ar trebui sa iau ?Am luat ketorol in speranta ca va trece infectia (asa mi s-a spus la farmacie), dar vad ca iau degeaba. Astept un raspuns va rog.Multumesc
AMmai fost pe aici si mereu mi s-a raspuns repede si va multumesc. Acum am o alta problema...cand credeam ca am scapat de ele.O masea care a fost plombata acum 4 ani s-a infectat (cred). Gingia e umflata acolo si doare. Iar daca misc maxilaru ceva ma retine in acea zona.Este oare infectie sub masea?Si daca este de ce a aparut?In 4 ani de zile u am avut probleme cu ea iar acum sangereaza la periat si gingia este desprinsa putin de masea.Nu am cum sa ma duc la doctor decat marti.Pana atunci ce ar trebui sa iau ?Am luat ketorol in speranta ca va trece infectia (asa mi s-a spus la farmacie), dar vad ca iau degeaba. Astept un raspuns va rog.Multumesc
3 comentarii
Stimate Theo067 ! Ketorolul nu este un medicament impotriva infectiei, dar el este pentru inlaturarea durerilor. Si este indicat de luat numai de 2 ori pe zi, adica 1-pastila dimineata si una seara. Dar de ce aveti infectie la masea accasta este o alta problema. Numaidecat trebuie sa mergeti pe cat posibil de urgent la medicul Dvs-ra sau la care doriti alt medic ca sa va dee o foae de trimitere de facut un film la dintii cu pricina, deoarece infectia se poate agrava mai tare. La infectii de genul cum este in cazul Dvs-ra v-ashi recomenda pastilele Metronidazola cate 1p-2ori pe zi dupa fiecare masa.
...vad ca iar "prescrieti" antibiotice pe "neve", Dle coleg.
Lasati "recomandarile", va rog, in seama colegilor care vor trata cazul!!!
OK?
Lasati "recomandarile", va rog, in seama colegilor care vor trata cazul!!!
OK?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 1Plomba sparta si pusa iar
- 0Plomba pe masea neagra? E posibil?
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 3problema masea
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 11Masea innegrita dupa plombare definitiva!!!ce trebuie sa fac????
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 4Spatiu intre dinti dupa plombare
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 2Cat costa o plomba?
- 3Despre material de plombe dentare
- 11probleme plomba
- 1Problema molari de minte
- 2Durere de dinti la plombe interdentare
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: