Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat

14-02-2010
Carena
Nu este medic/terapeut
Carena
Buna seara
AMmai fost pe aici si mereu mi s-a raspuns repede si va multumesc. Acum am o alta problema...cand credeam ca am scapat de ele.O masea care a fost plombata acum 4 ani s-a infectat (cred). Gingia e umflata acolo si doare. Iar daca misc maxilaru ceva ma retine in acea zona.Este oare infectie sub masea?Si daca este de ce a aparut?In 4 ani de zile u am avut probleme cu ea iar acum sangereaza la periat si gingia este desprinsa putin de masea.Nu am cum sa ma duc la doctor decat marti.Pana atunci ce ar trebui sa iau ?Am luat ketorol in speranta ca va trece infectia (asa mi s-a spus la farmacie), dar vad ca iau degeaba. Astept un raspuns va rog.Multumesc
3 comentarii
0
14-02-2010, ora 21:18
Ursanu
Identitate neconfirmată
Ursanu
Stimate Theo067 ! Ketorolul nu este un medicament impotriva infectiei, dar el este pentru inlaturarea durerilor. Si este indicat de luat numai de 2 ori pe zi, adica 1-pastila dimineata si una seara. Dar de ce aveti infectie la masea accasta este o alta problema. Numaidecat trebuie sa mergeti pe cat posibil de urgent la medicul Dvs-ra sau la care doriti alt medic ca sa va dee o foae de trimitere de facut un film la dintii cu pricina, deoarece infectia se poate agrava mai tare. La infectii de genul cum este in cazul Dvs-ra v-ashi recomenda pastilele Metronidazola cate 1p-2ori pe zi dupa fiecare masa.
0
15-02-2010, ora 12:16
The Dentalist
Identitate neconfirmată
The Dentalist
...vad ca iar "prescrieti" antibiotice pe "neve", Dle coleg.
Lasati "recomandarile", va rog, in seama colegilor care vor trata cazul!!!
OK?
0
15-02-2010, ora 20:34
Ursanu
Identitate neconfirmată
Ursanu
OK !!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul