durere masea, plomba... masea sensibila?
Buna !
Am fost la dentist prin noiembrie pentru a-mi rezolva o carie. Caria a fost destul de mare dupa spusele doctorului dar mi-a plombat-o. Am fost anesteziat complet in timpul lucrarii, nu am simtit absolut nimic. Numai ca dupa ce a trecut efectul si pana acum maseaua ma doare cand mananc pe ea. Practic nici nu pot manca pe ea cand alimentul incepe sa fie putin mai tare. Sa fi ramas dintele sensibil?
Multumesc !
Am fost la dentist prin noiembrie pentru a-mi rezolva o carie. Caria a fost destul de mare dupa spusele doctorului dar mi-a plombat-o. Am fost anesteziat complet in timpul lucrarii, nu am simtit absolut nimic. Numai ca dupa ce a trecut efectul si pana acum maseaua ma doare cand mananc pe ea. Practic nici nu pot manca pe ea cand alimentul incepe sa fie putin mai tare. Sa fi ramas dintele sensibil?
Multumesc !
4 comentarii
...sau obturatia usor mai inalta...
posibil ca si materialul sa fie fff aproape de nerv, de aceea ati si fost atentionat ca ati avut o carie mare. Daca nu trece, mai faceti o nvizita si este posibil sa se ajunga la scoaterea "nervului".
Buna ziua, am stat 2 saptamani cu o pasta care omoara nervii si ieri am fost la dentis si mi-a fost scosi nervi, si mi-a bagat un ac cu o substanta de culoare maro banuesc ca e un medicament ceva, oricum nu m-a durut deloc, dar de azi noapte ma doare foarte foarte rau, iau paracetamol, 6 pastile am luat pana acum si nu mi-a trecut durerea si este o durere pulstiva, parca e ceva care se misca in masea, dar nu e nimik umflat. urmeaza sa ma duc vineri la dentist ca sa imi puna plomba. Ce sa fac pana atunci ca ma doare foarte rau maseaua? Credeti ca e vreo infectie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 4Acum cateva luni mi s-a spart plomba...
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 3Durere de masea
- 4Plomba, durere de dinti
- 1dinti plombati
- 11Masea innegrita dupa plombare definitiva!!!ce trebuie sa fac????
- 2durere insuportabila de dinti la senzatie de rece
- 1durere de dinti de la o infectie care se muta de la unul la altul
- 3Umflatura sub masea dupa plombare temporala
- 2durere dinti cu lucrare
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 1Durere netratata
- 2Durere de masea plombata
- 1Durere masea
- 0Mic sondaj: aveti plombe din amalgam/metalice?
Mai multe informații despre: Sensibilitatea dentara Plombele dentare durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: