durere masea, plomba... masea sensibila?
Buna !
Am fost la dentist prin noiembrie pentru a-mi rezolva o carie. Caria a fost destul de mare dupa spusele doctorului dar mi-a plombat-o. Am fost anesteziat complet in timpul lucrarii, nu am simtit absolut nimic. Numai ca dupa ce a trecut efectul si pana acum maseaua ma doare cand mananc pe ea. Practic nici nu pot manca pe ea cand alimentul incepe sa fie putin mai tare. Sa fi ramas dintele sensibil?
Multumesc !
Am fost la dentist prin noiembrie pentru a-mi rezolva o carie. Caria a fost destul de mare dupa spusele doctorului dar mi-a plombat-o. Am fost anesteziat complet in timpul lucrarii, nu am simtit absolut nimic. Numai ca dupa ce a trecut efectul si pana acum maseaua ma doare cand mananc pe ea. Practic nici nu pot manca pe ea cand alimentul incepe sa fie putin mai tare. Sa fi ramas dintele sensibil?
Multumesc !
4 comentarii
...sau obturatia usor mai inalta...
posibil ca si materialul sa fie fff aproape de nerv, de aceea ati si fost atentionat ca ati avut o carie mare. Daca nu trece, mai faceti o nvizita si este posibil sa se ajunga la scoaterea "nervului".
Buna ziua, am stat 2 saptamani cu o pasta care omoara nervii si ieri am fost la dentis si mi-a fost scosi nervi, si mi-a bagat un ac cu o substanta de culoare maro banuesc ca e un medicament ceva, oricum nu m-a durut deloc, dar de azi noapte ma doare foarte foarte rau, iau paracetamol, 6 pastile am luat pana acum si nu mi-a trecut durerea si este o durere pulstiva, parca e ceva care se misca in masea, dar nu e nimik umflat. urmeaza sa ma duc vineri la dentist ca sa imi puna plomba. Ce sa fac pana atunci ca ma doare foarte rau maseaua? Credeti ca e vreo infectie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 2Dureri de dinti si de masele
- 9posibil infectie?
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 6tratament pentru un molar: coronita?
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 6operatie pt scoaterea nervului
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 7Durere la rece la o coroana cimentata
- 1dinti sensibili prin urmare mi au cazut vreo 3
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 3plomba definitiva portelan care s-a innegrit la scurt timp
- 2durere insuportabila de dinti la senzatie de rece
- 3durere de masea
- 1Durere premolar plombat
- 1infectie masea
- 11probleme plomba
- 1Problema molari de minte
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
- 3Plomba dentara.
Mai multe informații despre: Sensibilitatea dentara Plombele dentare durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: