Plomba - Cand apas cu mancare pe acea masea ma doare, destul de ascutit

17-06-2020
Ligia93
Nu este medic/terapeut
Ligia93
Buna ziua! De vreo 2 saptamani m-a durut o masea, stanga jos, cred ca premolar, dureri destul de puternice care insa treceau cu calmante mai puternice sau daca tineam apa pe ea. Am fost la dentist, mi-a spus ca am o carie profunda, dar inca nu-mi scoate nervul, m-a curatat si mi-a pus plomba. Intr-adevar nu am mai avut dureri asa puternice, dar nu pot sa mananc cu ea. Cand apas cu mancare pe acea masea ma doare, destul de ascutit, daca nu mestec pe partea aceea nu simt durere. Imi puteti spune, va rog frumos, de ce mai simt durere si nu pot mesteca? A trecut doar o zi, sa mai astept? Sau trebuie scos nervul?
1 comentarii
0
26-06-2020, ora 12:15
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, cel mai probabil trebuie ''scos nervul'' si tot tratamentul care decurge din asta. Dar discutati cu medicul dumeavoastra, stie cel mai bine situatia ( cat de adanca a fost carie/s-a ''vazut'' nervul, se retrasese etc ).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul