marvelon 28 - le-am luat bine?
Buna ma numesc Dana si am o nedumerire in legatura cu metoda contraceptiva marvelon 28. m-am prezentat in urma cu o luna la un cabinet de plannig familly si Doamna doctor mi-a dat marvelon 28. Mi-a spus sa le iau din prima zi in care imi vine menstruatia, dar am o intrebare deoarece de la diverse persoane am inteles ca in timpul mesntruatiei nu se iau. am inceput folia aseara de la prima pastila indicata de sageata albastra. Va rog sa imi raspundeti daca am facut bine ca am luat avand in vedere ca sunt la menstruatie. Va multumesc
3 comentarii
Prima luna se incepe din prima zi a menstruatiei, doar din lunile viitoare vei avea pauza fix cind vine menstruatia (de fapt va veni menstruatia cind organismul nu mai primeste tabletele fiind in pauza de 7 zile). Scrie si in prospect. In plus, primele 3 luni poti sa ai niste singerari si intre menstruatii pina se obisnuieste organismul cu pastila. Cel putin la mine asa a fost.
buna...am si eu o intrebare si va rog mult sa-mi raspunedeti...am fost la un cabinet de planning si mi s-a recomandat marvelon 28...l-am luat in 1 zi de menstruatie...si menstruatia m-a tinut in ziua respectiva...pana a 2-a zi de dimineata...este normal tinad cont ca e prima data cand iau va multumesc anticipat
este f normal.. o sa-ti tot vina si sa-ti treaca atunci knd nu t astepti pana s obisnuieste organismul. iar referitor la dana87.. prima folie s incepe din prima zi d menstruatie. nu tre s t opresi. marvelon 28 sunt si ptr zilele de menstra. iei cele 21 d pastilute mari apoi cele 7 mici apoi iar alta folie nu t opresti deloc. nu ai zile d pauza cu marvelon 28. le poti numi zile d pauza p acele in care iei cele 7 pastilute mici. va pup.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 3Marvelon 28 - efecte secundare?
- 4marvelon 28 - ce reactii adverse are?
- 5am luat deja a 2-a pastiluta placebo din cele 7 dar nu mi-a venit ciclu
- 3e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?
- 7marvelon 28...indoieli
- 4marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 3marvelon administrat gresit; risc de sarcina de la nurofen?
- 3contraceptie
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 9Chist ovarian - Marvelon
Mai multe informații despre: marvelon 28