marvelon 28 - le-am luat bine?

11-04-2008
dana87
Nu este medic/terapeut
dana87
Buna ma numesc Dana si am o nedumerire in legatura cu metoda contraceptiva marvelon 28. m-am prezentat in urma cu o luna la un cabinet de plannig familly si Doamna doctor mi-a dat marvelon 28. Mi-a spus sa le iau din prima zi in care imi vine menstruatia, dar am o intrebare deoarece de la diverse persoane am inteles ca in timpul mesntruatiei nu se iau. am inceput folia aseara de la prima pastila indicata de sageata albastra. Va rog sa imi raspundeti daca am facut bine ca am luat avand in vedere ca sunt la menstruatie. Va multumesc
3 comentarii
0
12-04-2008, ora 00:00
diana_socaciu
Nu este medic/terapeut
diana_socaciu
Prima luna se incepe din prima zi a menstruatiei, doar din lunile viitoare vei avea pauza fix cind vine menstruatia (de fapt va veni menstruatia cind organismul nu mai primeste tabletele fiind in pauza de 7 zile). Scrie si in prospect. In plus, primele 3 luni poti sa ai niste singerari si intre menstruatii pina se obisnuieste organismul cu pastila. Cel putin la mine asa a fost.
0
27-05-2008, ora 00:00
mari18
Nu este medic/terapeut
mari18
buna...am si eu o intrebare si va rog mult sa-mi raspunedeti...am fost la un cabinet de planning si mi s-a recomandat marvelon 28...l-am luat in 1 zi de menstruatie...si menstruatia m-a tinut in ziua respectiva...pana a 2-a zi de dimineata...este normal tinad cont ca e prima data cand iau va multumesc anticipat
0
31-10-2008, ora 10:03
Cellina
Nu este medic/terapeut
Cellina
este f normal.. o sa-ti tot vina si sa-ti treaca atunci knd nu t astepti pana s obisnuieste organismul. iar referitor la dana87.. prima folie s incepe din prima zi d menstruatie. nu tre s t opresi. marvelon 28 sunt si ptr zilele de menstra. iei cele 21 d pastilute mari apoi cele 7 mici apoi iar alta folie nu t opresti deloc. nu ai zile d pauza cu marvelon 28. le poti numi zile d pauza p acele in care iei cele 7 pastilute mici. va pup.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul