marvelon 28
buna.sunt noua pe aici si v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine un pic.am luat contraceptive timp de un 11 luni acu un an(lofeminal).am fost la plening nu le-am luat dupa ureche.am intrerupt administrarea pt ca au aparut o serie de probleme de sanatate(caderi de calciu, atacuri de panica si hipotiroidie).am luat eutirox pt a controla problemele cu tiroida si deocamdata mi-e destul de bine nivelul tsh e 2, 40 dar totusi tiroida e destul de marita si are pete(am facut ecografie).acum urmeaza nelamurirea mea:am mers din nou la plening ca sa iau iar contraceptive.am primit marvelon28 si mi s-a spus sa il iau din a 4-a zi a menstruatiei(pe net am gasit info care spun ca tre sa le iau din prima zi de menstruatie).interactioneaza contraceptivele cu eutiroxul(o s am probleme cu tiroida)?de cand anume sunt protejata impotriva sarcinii(am auzit ceva de genu ca o sa fiu protejata dupa ce iau o s saptamana)?va rog sa ma lamuriti.multumesc anticipat
4 comentarii
salut
sincera sa fiu nu prea am auzit de contraceptive care se iau din a 4 zi dar cine stie poate sunt si nu am auzit dar cel mai bine citeste pe prospect si acolo e foarte bine lamurit totul.
si dupa parerea mea inca 7 zile dupa ciclu nu poti ramine insarcinata chiar daca nu iai contraceptive pt ca inca nu este prezent ovulul asa ca reiese ca esti protejata.
dar mai asteptam si alte pareri
ca asta este parerea mea
ai grija de tine
sincera sa fiu nu prea am auzit de contraceptive care se iau din a 4 zi dar cine stie poate sunt si nu am auzit dar cel mai bine citeste pe prospect si acolo e foarte bine lamurit totul.
si dupa parerea mea inca 7 zile dupa ciclu nu poti ramine insarcinata chiar daca nu iai contraceptive pt ca inca nu este prezent ovulul asa ca reiese ca esti protejata.
dar mai asteptam si alte pareri
ca asta este parerea mea
ai grija de tine
1. Contraceptivele nu interactioneaza cu Eutyrox-ul.
2. Sunteti protejata din prima zi (daca le luati potrivit recomandarii)
2. Sunteti protejata din prima zi (daca le luati potrivit recomandarii)
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
Buna,
Am fost diagnosticata cu sindromul ovarului polichistic si hipotiroidism. Dr. endocrinolog mi-a recomandat 2 luni de tratament cu anticonceptionale si euthyrox. Mentionez ca in ultimele 4 luni (de cand am renuntat la anticonceptionale pt a ramane insarcinata) m-am ingrasat 20 de kg. Daca tin tratamentul de mai sus credeti ca voi reusi sa slabesc si sa raman insarcinata dupa 2 luni? Are rost sa iau si anticonceptionale sau e suficent daca iau doar euthyrox si ne protejam cu sotul meu pt a nu ramane insarcinata in timpul tratamentului?
Am fost diagnosticata cu sindromul ovarului polichistic si hipotiroidism. Dr. endocrinolog mi-a recomandat 2 luni de tratament cu anticonceptionale si euthyrox. Mentionez ca in ultimele 4 luni (de cand am renuntat la anticonceptionale pt a ramane insarcinata) m-am ingrasat 20 de kg. Daca tin tratamentul de mai sus credeti ca voi reusi sa slabesc si sa raman insarcinata dupa 2 luni? Are rost sa iau si anticonceptionale sau e suficent daca iau doar euthyrox si ne protejam cu sotul meu pt a nu ramane insarcinata in timpul tratamentului?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Schimbarea anticonceptionalelor
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 3marvelon 28 - le-am luat bine?
- 3Marvelon 28 - efecte secundare?
- 4marvelon 28 - ce reactii adverse are?
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 5am luat deja a 2-a pastiluta placebo din cele 7 dar nu mi-a venit ciclu
- 3e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?
- 7marvelon 28...indoieli
- 4marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 11marvelon 28
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 3marvelon administrat gresit; risc de sarcina de la nurofen?
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 6sunt bune anticonceptionalele Harmonet?
- 9Chist ovarian - Marvelon
Mai multe informații despre: marvelon 28