Mancarimi genitale
Buna ziua, de ceva timp al început sa am mâncărimi genitale care se întind de la vagin pana la anus. Mâncărimea este îngrozitoare iar dacă te scarpini te ustura și sunt ușoare sângerări.
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
1 comentarii
Buna ziua,
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 5iritatie si mancarime pe penis
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 2Prurit vaginal
- 0Vaginita?
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 1Mancarime în zona genitala
- 1Candida se tot repeta!
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala