Mancarimi genitale

Buna ziua, de ceva timp al început sa am mâncărimi genitale care se întind de la vagin pana la anus. Mâncărimea este îngrozitoare iar dacă te scarpini te ustura și sunt ușoare sângerări.
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
1 comentarii

Buna ziua,
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarime in zona genitala de vreo 2 zile
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 3penis iritat si mancarimi
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 2albeata si mincarimi?
- 7mancarime si substanta alba pe penis
- 8Mancarimi vaginale
- 5Mancarimi penis
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 1Mancarimi vaginale
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 0Vaginita acuta