Mancarimi genitale
![Cristina241](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, de ceva timp al început sa am mâncărimi genitale care se întind de la vagin pana la anus. Mâncărimea este îngrozitoare iar dacă te scarpini te ustura și sunt ușoare sângerări.
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16mancarimi in zona genitala
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 3pete rosii si mancarime
- 9herpes genital?
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 7mancarimi si frecatei pe capul penisului
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 0Probleme la penis
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 1Mancarime vagin
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 1Pata alba pe testicol
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 1Mancarime in zona inghinala
- 0Mancarime preput
- 13Mancarime uretra si disconfort testicular
- 4Coaja galbenă testicule
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala