am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
am o mancarime in zona inghinala, secretia este abundenta..alba..nu are miros puternic..mentionez ca e prima data cand am aceasta problema, si am acelasi partener de 7 luni.dupa ce am observat mancarimea la mine. acum are si el...ms
3 comentarii
mai bine mergi la ginecolog si explica-i situatia.asa sunt si eu desi nu am aeste mancarimi si s ar putea sa fiu infectata cu sculament.nici eu n am mai fost de 6 luni cu niciun baiat si de 3 luni sunt cu actualul.el si a facut analizele si i a zis ca are sculament(gonoree).eu am fost la Control la ginecolog si mi a zis ca nu am nici o infectie dar trebuie sa mi fac analiza de urina ca sa pot sti sigur...
hmm...nici de sculament nu poate fi vorba..zic eu:) adik..doar daca apare si la el cu efect intarziat..nici el nu a mai avut contacte sexuale cu alte femei..m-am gandit sa nu fie vorba de infectii ceva..colac de wc strain..sau..ceva :-?? la medic..sa ma spal zilnic cu apa fierbinte :) dar nu merge
Ar trebui sa mergi la ginecolog sa faci un examen al secretiei vaginale pentru a primi si tu si pertenerul tau un tratament corect.Pentru zona inghinala unge-te cu Nidoflor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 5cum poate afecta bebele problemele mele
- 12scurgere vaginala
- 1mancarime si usturime!
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 10boala venerica
- 1Mancarime vagin
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 1Inelul contraceptiv - usturimi si mâncarimi
- 4Mancarime si roseata gland si preput
- 0Mancarime
- 1Mă deranjează clitorisul
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 13Mancarime uretra si disconfort testicular
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala scurgere albicioasa abundenta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: