iritatie si mancarime pe penis

15-08-2010
andrei4ever
Nu este medic/terapeut
andrei4ever
Salut.am o problema mai delicata...am facut otita externa de la mare si am facut tratament cu antibiotice timp de 5 zile mi-a trecut.iar dupa 1-2 zile mi-a aparut o iritatie si mancarime pe penis am crezut ca o fi de la antibiotice nu stiu ce sa zic deja de 3 zile am aceasta problema, daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi.mi-e teama sa nu fie ceva mai grav...nush ce sa fac ca nu dispare, va rog niste sfaturi ceva...
5 comentarii
0
15-08-2010, ora 20:20
andrei4ever
Nu este medic/terapeut
andrei4ever
va rog frumos dati-mi un sfat sau ceva..macar sa stiu daca e ceva rgav.de mancat nu prea ma mai mananca dar e rosie,...
0
16-08-2010, ora 08:17
unombun
Nu este medic/terapeut
unombun
nu are nimic in comun otita pe care ai tratat-o si mancarimea de care spui.iti recomand sa consulti un medic urolog pentru a vedea ce ai.mai ales ca ai fost la mare si.
0
16-08-2010, ora 09:33
andrei4ever
Nu este medic/terapeut
andrei4ever
posibil.acuma vad ca e din ce in ce mai rau nici nu mai pot sao decalotez deoarece ma ustura cred ca e umflata.si mai secreta si ceva alb pe ea.mie teama ca e ceva mai grav...
0
16-08-2010, ora 21:39
andrei4ever
Nu este medic/terapeut
andrei4ever
chiar nimeni nu ma poate ajuta cu un sfat ceva.poate ca no fi grav dar nush ce sa zic deoarece ma ustura rau cand o decalotez si o decalotez foarte greu parca ar fi lipita.
0
16-08-2010, ora 22:40
sabbagh
Nu este medic/terapeut
sabbagh
Am avut si eu de 2 ori problema asta, nu stiu ce e pentru ca nu am fost la medic si nici nu stiu din ce cauza apare, dar cu siguranta nu de la otita; nu e un sfat profesionist dar la mine a functionat.
Fa-ti un ceai de musetel, lasa-l la racit si cat mai e putin caldut spala-te bine in zona cu el cel putin o data pe zi, DUPA ce te-ai spalat in prealabil cu apa. Poti chiar sa pui o compresa cu ceai de musetel pentru una-doua ore. E un pic mai greu, dar se poate. Poti sa pui un tampon de vata imbibat in ceai intre preput si gland, stiu ca ustura cand decalotezi, dar fa-o si clateste bine cu musetel acolo. Fa asta zilnic pana trece. Fa-ti in fiecare zi ceai proaspat, nu-l folosi pe cel ramas din ziua precedenta. Mie mi-a trecut dupa 2 zile. Daca nu trece dupa mai multe zile consulta medicul. Mai multe nu stiu nici eu... Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: