Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
am o problema , mi'a aparut putin mai jos de fraul preputului(popular denumit ata) niste bubuite care imi cauzeaza mancarimi. Va rog sa ma ajutati sa stiu si eu de la ce este si dak v-a disparea sau trebuie tratata.Multumesc"
6 comentarii
Cumpara de la farmacie o solutie de Betadina pentru spalaturi genitale sau pastile de Cloramina [ pui intr-o sticla, 4 pastile la 1 L apa...le sfarami, caci se dizolva greu intregi.agiti sticla inainte de folosire ].si o crema de Nidoflor.te ungi dupa ce te speli.apoi chilot curat, nu sintetic. Asta pana va trece.
de cate ori trebuie sa fac asta pe zii sau cum ?
buna va rog ajutati_ma cu un sfat...De vreo3 sapt a inceput sa miroase ingrozitor de urat sperma.mai mult de cat atat de vreo cateva zile a inceput sa miroase la fiekare akt sexual.sotia tot imi spune sa merg la doktor dar imi este f rusine.nu am mai fost vreodata in legatura cu probl de astea.Mi-a spus cineva k poate sa fie de la alimentatie de la likidele kare le consum.Dar mentionez k si inainte consumam aceleasi alimente, aceleasi likide.se poate sa sa fi luat BTS? VA MULTUMESC MULT
VREAU SA MAI MENTIONEZ KA NE SPALAM F DES ATAT EU CAT SI SOTIA...INSA MIROSUL URAT AL SPERMEI SI AL CELUI DIN TIMPUL AKTULUI SEXUAL NU DISPARE.MULTUMESC
SI LA CE FEL DE MEDIK SA APELEZ?MULTUMESC MULT
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Urgetn: bubite pe penis!
- 3penis cu niste "bubite" rosii micute, la inceput 2, 3... acum s-au inmultit
- 2am niste bubite mici pe penis
- 30bubite pe penis
- 41Mi s-a rupt ata si...
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 5Bubite albe pe penis!! Urgent!
- 4Problema secretie de cateva zile
- 2Bube in zona intima!!!
- 4bubite in zona penisului
- 1Bubite rosii pe varful penisului
- 3bubite in zona penisului
- 10tratament va rog mult
- 3Bubite pe penis
- 0Mancarimi si brobinte pe capul penisului
- 1Punct negru penis copil 4 ani
- 2Bubite de culoarea pielei sub pielea penisului si a testiculelor
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: