Mancarimi in zona pubiana
De ceva timp(3-4luni) am mancarimi in zona pubiana(doar extern), mai ales in timpul noptii, desi am folosit un spray pt. eczema atopica nu am vazut nicio ameliorare.As vrea sa va spun ca si pielea capului ma mananca, dar mult mai putin.In urma cu ceva timp, cam 5 luni, am avut o perioada cu insomnii, prima in viata mea la 32 de ani, mentionez acest lucru pt. ca banuiesc ca are legatura cu..mancarimea.Multumesc anticipat.
2 comentarii
ce spray aţi folosit? aţi putea avea o infecţie fungică şi atunci trebuie tratament adecvat pentru infectii fungice- dar trebuie să vă vadă un dermatolog- şi poate să nu fie o coincidenţă cele două simptome- poate fi aceeaşi ciupercă- deci tratament la un medic dermatolog
Cred ca am folosit gresit termenul de eczema in loc de piele, deci, am folosit un spray calmant pentru mancarime(de la Eucerin-recomandat pt. piele uscata si atopica), in concluzie, trebuie sa merg la dermatolog..uf...iar la medic.Multumesc foarte mult pt. raspuns.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 3bubite insotite de mancarime
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 7noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
- 0cred ca am candida...
- 4am o mancarime si nu stiu ce pot face
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 7Mancarime in vagin
- 0Probleme la penis
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 10boala venerica
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 1Mancarime si usturime
- 0Salutare tuturor !!
- 1probleme jos
- 2Mancarimi la menstruatie
- 1Mancarime în zona genitala
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 0Mancarime preput
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala