mama mea are probleme de autocontrol
buna ziua!mama mea e medic.e o femeie f inteligenta.de mic copil insa a avut probleme mintale.a avut complexe de inferioritate din diferite motive si cred ca acestea s-au agravat pe parcurs.a avut 3 tentative de sinucidere.e o persoana inchisa in ea.nu mai poate cedea realitatea.universul ei e tatal meu de care are impresia c-o insala.mereu ii reproseaza ca nu se gindeste la sufletul ei.scandalurile sunt de proportia unui "macel".se manifesta exact ca si cind ar fi posedata.asta e termenul.plinge.efectiv nu mai are contqct cu realitatea.plinge, distruge lucruri etc.tata a lasat-o pt ca mai are "si perioade bune".nu vrea sa consulte un medic.cum pot face sa-i administrez un tratament in ceaiuri etc s-io calmeze si s-o aduca cu picioarele pe pamant?imi e frica sa nu-i slabeasca si inima.bunica mea, mama ei era la fel.banuiesc ca este ceva genetic, ereditar.va multumesc mult!
1 comentarii
Din pacate ceaiurile nu pot rezolva problema. Incercati sa aveti o discutie dupa fiecare scandal. Spuneti-i ca sunteti ingrijorata si ca va doare sa vedeti atata suferinta si ca o rugati doar atat: sa asculte si un alt punct de vedere, cel al unui psiholog/psihiatru si apoi decizia ii apartine. Spuneti-i ca are dreptate cand spune ca traieste o viata grea dar ca, poate exista si alte solutii decat tentativele de suicid. Daca asculta discursul asta de 10 ori, spus pe un ton calm si cald, de fiecare data cu aceleasi cuvinte, pana la urma va accepta o consultatie. Atunci nu se va simti "trimisa la psihiatru" pentru ca reactioneaza exagerat, ci pentru ca sufera prea mult cautand solutii pe care psihiatrul i le poate arata mai usor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 1Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
- 12Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
- 0Actionarea in instanta a agresorilor morali-psihologic care stigmatizeaza bolnavul psihic
- 12AJUTOR! Mă simt incomplet, de parcă o bucată din sufletul meu a dispărut definitiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
- 5Leponexul creeaza toleranta?
- 3Cum scapi sau ameliorezi anxietatea naturist sau alternativ?Se poate??
- 1Incepere tratament disparitie somn :)