Ma simt rau. la menstruatie
Buna,
Numele meu este Ioana, as vrea sa ma ajutati cu privire la o o problema... Am observat de ceva timp ca inainte de a fii la menstruatie sau si in timpul menstruatie ma simt oarecum slabita adica imi simt ochii obositi, am o stare de ameteala, durere de cap respectiv greata. Ce imi puteti recomanda...?
Numele meu este Ioana, as vrea sa ma ajutati cu privire la o o problema... Am observat de ceva timp ca inainte de a fii la menstruatie sau si in timpul menstruatie ma simt oarecum slabita adica imi simt ochii obositi, am o stare de ameteala, durere de cap respectiv greata. Ce imi puteti recomanda...?
1 comentarii
yoana
nu stiu cati ani ai...dar ceea ce pot spune este ca la menstruatie fiecare fata/femeie are stari de acest gen...asta poate varia de la persoana la persoana dar in general cam astea sunt simptomele.ce ti-as recomada este sa mananci cat mai multe fructe si legume(poate si ceaiuri) si sa stai cat mai linistita(primele zile sunt mai nasoale ca apoi trece)..incearca in acea perioada sa stai cu o prietena de a ta, ca sa treci mai bine peste.sper sa te ajute aceste sfaturi:)o zi frumoasa si La multi ani!
nu stiu cati ani ai...dar ceea ce pot spune este ca la menstruatie fiecare fata/femeie are stari de acest gen...asta poate varia de la persoana la persoana dar in general cam astea sunt simptomele.ce ti-as recomada este sa mananci cat mai multe fructe si legume(poate si ceaiuri) si sa stai cat mai linistita(primele zile sunt mai nasoale ca apoi trece)..incearca in acea perioada sa stai cu o prietena de a ta, ca sa treci mai bine peste.sper sa te ajute aceste sfaturi:)o zi frumoasa si La multi ani!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dupa cezariana, la ultimul ciclu am eliminat 3 fire de ata chirurgicala
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 6ciclul menstrual dereglat
- 3intarziere ciclu mestrual
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 4sangerare abundenta menstruatie
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 2menstruatie ciudata
- 1menstruastie
- 2Tratament anticonceptionale - menstruatie neregulata
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 1Detalii despre menstruatie. Va rog cititi pana la capat!
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 1Am o problema cu menstruatia, ma poate ajuta cineva ?
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 4Intirzierea menstruației după contactul sexual
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: