contact sexual imediat dupa ciclu
Am avut contact sexual neprotejat in timpul ciclului ( cam ultima zi), exista riscul sa raman insarcinata?Va rog dati-mi un raspuns!
6 comentarii
Da este posibil sa ramai, asteapta cel putin 2 saptamani si fa-ti un test de sarcina!Numai bine
garantat nu ai cum sa ramai, nu dispera.ovulatia are loc abia in a 10-a zi a ciclului, asa ca nu ai cum sa fi.si nu te sfatuec sa faci un test dupa 2 sapt cum zice roxyca pt ca te-ar insela asa repede, testul se face dupa ce iti intarzie menstra.
SEXUL in timpul menstruatiei este cumva o problema pentru organism? poti ramane insarcinata dc nu te protejezi?
va multumesc anticipat
va multumesc anticipat
as avea si eu o intrebare, am facut si noi sex neprotejat, si a ejaculat in vagin, eram in a 4a zii de menstruatie, si am ciclu regulat, la 28 de zile si tine cam 4-5 zile menstruatia...in ziua a 5a, am avut doar niste picaturi maronii, ca de obicei, doar ca in plus si o durere sub burta.deci am motive de ingrijorare?va multumesc.
belar..nu ai cum sa ramai..mai citeste pe net sa vezi..dar daca ai ciclu regulat nu ai cum sa ramai...si daca nu ai cand o faci pe ciclu tot nu se poate, fi linistita.
bella...nu te ingrijora..daca ai ciclu regulat pana la a 7 zi poti sa faci neprotejat.si al meu e regulat si 5 zile fac neprotejat si e totul in regula, 7 zile dupa si 7 inainte se poate doar daca e ciclul regulat, si sa mai fi si mai sigura scrie pe google calculator de fetilitate si iti faci sa vezi and esti fertila si sti a atunci sa ai grija...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sex in timpul menstruatiei
- 3nelamurire
- 3zile de menstruatie
- 4probleme cu menstruatia
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 2menstruatie ciudata
- 4lipsa activitatii sexuale ne poate afecta psihic?
- 27Sex neprotejat in a 2-a zi dupa CM. Exista riscuri? Help, pls!
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 22Menstruatie maronie
- 11menstruatie cu dureri!
- 2Mi-a venit ciclul mai devreme.
- 1Ma simt rau. la menstruatie
- 3Menstruatie la doua saptamani
- 0Grabirea mentruatiei cu vreo 10 zile
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
- 1Sex neprotejat la menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia sexul sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: