cum se administreaza anticonceptionalele logest?
stie cumva cineva cum se administreaza anticonceptionalele logest?cat costa si daca se pot cumpara asa sau cu reteta?
5 comentarii
Eu te sfatuiesc sa consulti un medic.dar daca nu poti merge si vrei sa le folosesti pe acestea trebuie sa stii ca exista riscu sa te ingrasi sau altceva.medicu ai prescrie fiecarei persoane in parte anticonceptionale dupa varsta greutate si inaltime si pentu fiecare.le poti lua de la farmacie fara reteta si citesti prospectu de utilizare.
eu am luat logest 3 ani.bineinteles mi le-a prescris medicul.eu m-am simtit ff bine cu ele si nu m-am ingrasat...costa cam 18 lei...dar nu le lua de capul tau ca s-ar putea sa suporti consecintele...
multumesc mult..doctorul mi le-a prescris si am inceput de 2 zile si ma simt foarte bine...am avut putin stari de voma la prima pastila dar acum nu ma am probleme..
as dori sa stiu daca dupa primele 3 saptamani de anticonceptionale logest se tine vre-o pauza ceva de 7 zile pentru a fi luna intreaga
dupa cum scrie si in prospect.o folie are 21 de pastile...la terminarea lor se face pauza 7 zile si in a 8-a zi se incepe a doua folie...in pauza de 7 zile trebuie sa vina ciclul.te rog sa citesti cu atentie prospectul...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 4Sunt gravida?
- 2daca nu am ciclu pot lua anticonceptionale, pot sa am ovulatie?
- 3Cand incep prima folie de anticonceptionale ?
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 3sunt tare speriata
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 5interactioneaza silimarina cu logest?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 12pot ramane insarcinata?
- 6intarziere sau sarcina?
- 4am o secretie ciudata!
- 5Criterii pentru anticonceptionale...
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 17pilula contraceptiva
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: