cum se administreaza anticonceptionalele logest?
stie cumva cineva cum se administreaza anticonceptionalele logest?cat costa si daca se pot cumpara asa sau cu reteta?
5 comentarii
Eu te sfatuiesc sa consulti un medic.dar daca nu poti merge si vrei sa le folosesti pe acestea trebuie sa stii ca exista riscu sa te ingrasi sau altceva.medicu ai prescrie fiecarei persoane in parte anticonceptionale dupa varsta greutate si inaltime si pentu fiecare.le poti lua de la farmacie fara reteta si citesti prospectu de utilizare.
eu am luat logest 3 ani.bineinteles mi le-a prescris medicul.eu m-am simtit ff bine cu ele si nu m-am ingrasat...costa cam 18 lei...dar nu le lua de capul tau ca s-ar putea sa suporti consecintele...
multumesc mult..doctorul mi le-a prescris si am inceput de 2 zile si ma simt foarte bine...am avut putin stari de voma la prima pastila dar acum nu ma am probleme..
as dori sa stiu daca dupa primele 3 saptamani de anticonceptionale logest se tine vre-o pauza ceva de 7 zile pentru a fi luna intreaga
dupa cum scrie si in prospect.o folie are 21 de pastile...la terminarea lor se face pauza 7 zile si in a 8-a zi se incepe a doua folie...in pauza de 7 zile trebuie sa vina ciclul.te rog sa citesti cu atentie prospectul...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13administrare logest
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 3Yasmin si durerea de sani
- 4Pilule luate cu intarziere!
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 7am ramas cu burta mare?
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 4logest pauza
- 5Am uitat sa-mi iau pastila... sunt speriata
- 7Diane 35 si spotting
- 7duphaston
- 10anticonceptionalele laurina
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 10prima data anticonceptionale
- 6anticonceptionale in alta tara, in Anglia
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 0Anticonceptionale luate in prima zi a menstrei
- 5Este vorba se o sarcina ?