cum se administreaza anticonceptionalele logest?

27-11-2007
anonimus_o
Nu este medic/terapeut
anonimus_o
stie cumva cineva cum se administreaza anticonceptionalele logest?cat costa si daca se pot cumpara asa sau cu reteta?
5 comentarii
0
06-12-2007, ora 00:00
CIBI CIBI
Nu este medic/terapeut
CIBI CIBI
Eu te sfatuiesc sa consulti un medic.dar daca nu poti merge si vrei sa le folosesti pe acestea trebuie sa stii ca exista riscu sa te ingrasi sau altceva.medicu ai prescrie fiecarei persoane in parte anticonceptionale dupa varsta greutate si inaltime si pentu fiecare.le poti lua de la farmacie fara reteta si citesti prospectu de utilizare.
0
17-12-2007, ora 00:00
elyzelaura
Nu este medic/terapeut
elyzelaura
eu am luat logest 3 ani.bineinteles mi le-a prescris medicul.eu m-am simtit ff bine cu ele si nu m-am ingrasat...costa cam 18 lei...dar nu le lua de capul tau ca s-ar putea sa suporti consecintele...
0
17-12-2007, ora 00:00
anonimus_o
Nu este medic/terapeut
anonimus_o
multumesc mult..doctorul mi le-a prescris si am inceput de 2 zile si ma simt foarte bine...am avut putin stari de voma la prima pastila dar acum nu ma am probleme..
0
15-04-2009, ora 14:40
andreea_bumbum
Nu este medic/terapeut
andreea_bumbum
as dori sa stiu daca dupa primele 3 saptamani de anticonceptionale logest se tine vre-o pauza ceva de 7 zile pentru a fi luna intreaga
0
15-04-2009, ora 19:12
elyzelaura
Nu este medic/terapeut
elyzelaura
dupa cum scrie si in prospect.o folie are 21 de pastile...la terminarea lor se face pauza 7 zile si in a 8-a zi se incepe a doua folie...in pauza de 7 zile trebuie sa vina ciclul.te rog sa citesti cu atentie prospectul...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •