Ma enervez foarte repede si sunt permanent nemultumit

21-04-2010
agh
Nu este medic/terapeut
agh
Aceasta stare a inceput in urma cu vreun an, insa in ultimele 3-4 luni s-a agravat. Ma enervez repede si cand ma enervez reactionez foarte violent (ex. dau suturi la calculator, musc din mouse, injur zgomotos, dau pumni in pereti, tip cat ma tin puterile, rup tricourile de pe mine etc.), chiar si la serviciu, spre uimirea colegilor. Se intampla sa ma enervez chiar si de la lucruri banale, cum ar fi ca mi-a cazut o moneda pe jos.

Cel mai grav a fost inainte de Paste, pe autostrada: in momentul cand am primit flashuri din spate de la un individ (ma enervez foarte urat cand primesc flashuri), am vazut instant rosu in fata ochilor si am inceput sa ne sicanam. La un moment dat, chiar am tras de volan inspre el, era cat pe ce sa il lovesc. Dupa aceasta intamplare am renuntat sa merg cu masina pentru ca ma gandesc ca o sa clachez si o sa intru in dispute foarte violente in traficul din Bucuresti.

De asemenea, sunt permanent nemultumit de viata mea, de munca, de situatia in care ma aflu. Sunt frustrari pe care le aveam si cu un an in urma, dar acum imi ocupa acum tot timpul si ma intristeaza. Ma gandesc tot timpul ca am ajuns intr-un punct mort din care nu mai am cum sa ies. Nu mai am motivatie, sunt delasator si din ce in ce mai putine lucruri ma impresioneaza si ma fac fericit. Nu-mi mai place sa ies, sa interactionez cu oamenii, sa povestesc, sa socializez.

Ce am? La cine pot apela? V-as fi foarte recunoscator pentru niste sfaturi care sa ma ghideze spre o iesire din situatia asta... Va multumesc.
7 comentarii
0
22-04-2010, ora 01:52
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Parca ai avea depresie. Mergi la psihiatru si spune-i ce ai scris aici. Se rezolva cu antidepresive. Mie mi-a trecut cu Cipralex.
0
22-04-2010, ora 11:56
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu te lua dupa Daniel, caci el nu este inca vindecat. Daca te uiti la posturile lui o sa vezi acest lucru foarte usor caci inca cere ajutor de la altii.
Cu medicamente chimice nu iti poti distruge decat sigur creierul si numai bloca anumite simptome pe o perioada de timp. Cu medicamente chimice nu se vindeca nimic. Mergi la un medic homeopat caci exista remedii foarte eficiente pt, simptomele tale. Sunt niste simptome aparte si remediul este f. usor de gasit.
0
22-04-2010, ora 13:55
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
DL scarface... Poate ca v-au reusit destule tratamente, cu diferite grade de complexitate. Bravo!
Insa asta nu schimba cu nimic faptul ca exagerezi cand raspunzi stereotip fiecarui mesaj:

"Alopatia sucks! cauta un homeopat cu experienta"

Mai schimba si mata discul asta stricat, doar animalele sunt previzibile. Fiindca homeopatia nu e atat de populara, trebuie sa faci o munca de furnica si poate pana la urma vei reusi sa ai clienti, din om in om umbla vorba.

Insa eu mi-as extinde spectrul de actiune cu fitoterapie si dietoterapie. Altfel vei ajunge sa pierzi timpul far rost pe net, insa conexiunea trebuie platita!
Sau poate esti doar pasionat si nu duci grija banilor?
0
22-04-2010, ora 19:45
aura.b
Identitate neconfirmată
aura.b
Sfat : consult psihiatru si nutritionist, problemele acute nu se rezolva decat cu alopate pt echilibrul unor substante chimice din creier, poti ulterior sa consulti si un nutritionist, iti recomand si o psihoterapie.Poti lua vitamine pt creier: complex B-uri, ca +mg+zinc, sunatoare, antioxidanti(vit a, c, e, se), magne b6, omega 3-6-9, catina, ceai fitosedin, lecitina.
0
23-04-2010, ora 11:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Germont draga: si ce spun ceilalti doctori este tota atat de stereotip daca stai mereu sa le citesti. Este foarte normal ca dupa ce auzi aceleasi lucruri sa te plictisesti candva.
Eu nu scriu pt. cei care nu au ce face pe acasa si stau pe forum sa vada ce scriu altii ci scri ce stiu EU ca ajuta pe baza cunoasterii si experientei personala si recomand numai ce cred EU ca este mai bine.
Daca altii suntd e acord sau nu, asta nu este treaba mea. Nici eu nu sunt de acord cu ce scriu altii si ii las in pace.
Cu dieta si fitoterapia pe care le mai recomand si eu unde este cazul (bebelusi, lucruri mai simple) nu se MAI pot vindeca multe afectiuni, dar nu recomand la nimeni sapa cand exista si un excavator.
Deci asteptarile matale sunt stricate si nu ceea ce spun eu. Nu te pune nimeni sa citesti si nici nu sunt scrise pt. matele.
In al 2lea rand nu am nici cel mai mic interes de a racola pacienti caci altfel mi-as pune tilul si cabinetul si m-as muta si in Romania. Dar departe de mine gandul asta. Merci pt. sfaturi, insa sunt cam pe dos in acest caz, dar de unde sa sti matale din pura ghiceala ?
0
23-04-2010, ora 11:56
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
Scarface, tu ai un cabinet undeva in Germania? (berlin? de exemplu?)- am pe cineva acolo care l-as trimite la consult- parca am retinut germania nu stiu din niste comentarii de ale tale
0
14-06-2012, ora 20:14
audumbre
Nu este medic/terapeut
audumbre
Buna ziua! Si eu am aproape aceleasi probleme (mai putin partea cu muscatul din mouse si ruptul tricoului). Lucrez in vanzari, mi-am schimbat job-ul de 5-6 ori pana in prezent, deoarece la un momendat ajung intr-un punct in care nu ma mai pot intelege cu superiorul meu direct. In afara de asta, nici acasa nu pot spune ca am o viata linistita. Sunt constient ca am ceva probleme, iar pentru asta am decis sa imi iau medical saptamana viitoare si sa ma duc la un control psihiatric.
Am incercat si pastile precum calmogen, sedativ pc, magne b6, magneziu 400 si mai iau activ codeina (o pastila in fiecare seara, iar in week-end poate chiar 3/zi).
Simt ca am ajuns intr-un punct in care nu mai stiu cum sa fac sa ma simt linistit, iar singurul moment placut din viata mea este noaptea cand dorm foarte bine datorita codeinei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul