imprumutul frecvent de bani, boala psihica ?!
Buna!Am si eu o mare problema, am o ruda care mereu imprumuta bani de la oameni iar parintii trebuie sa-i achite datoriile.Aceasta persoana (34 ani) este bolnava psihic?!Daca da, stie cineva ce boala este asta?
Astept raspuns cu mult interes.Situatia este disperata, dureaza de 15 ani aprox.si cu sume nu tocmai neglijabile.
Astept raspuns cu mult interes.Situatia este disperata, dureaza de 15 ani aprox.si cu sume nu tocmai neglijabile.
5 comentarii
Buna!!Am 21 de ani si mi-am inceput viata sexuala de pe data de 20 iulie. Si ultima maentruatie a fost pe data de 14 iulie. Pana pe data de 10 august am avut contact sexual neprotejat. Pe 23 august am fost la control la ginocolog si mi s-a facut si un test de sarcina care mi-a iesit negativ. Sunt foarte ingrijorata ca nici pana acum nu mi-a venit menstruatia. De obicei am o menstruatie foarte neregulata. Exista vreo sansa sa fiu insarcinata???Va rog din suflet sa- mi raspundeti urgent. Multumesc
Inocentza, esti geniala cu intrebarea ta pe topicul asta.
Dar pentru savoarea situatiei, un raspuns: cumpara-ti un test de sarcina, fa-l si afla raspunsul...
Succes,
Andrei
Dar pentru savoarea situatiei, un raspuns: cumpara-ti un test de sarcina, fa-l si afla raspunsul...
Succes,
Andrei
dodo, oricat de placuta ar fi ideea ca orice defect de caracter sa se indrepte cu pastile (daca e catalogat ca boala psihica), din pacate ce spui tu nu e boala psihica.
Ci defect de caracter.
Cei care pot face ceva pe tema asta de multe ori sunt chiar apropiatii care ii imprumuta bani...
Andrei
Ci defect de caracter.
Cei care pot face ceva pe tema asta de multe ori sunt chiar apropiatii care ii imprumuta bani...
Andrei
Da dar cercul creditorilor s-a extins de multa vreme inafara familiei.Iar saracii parinti tot platesc pe la oameni de 15 ani.Nu-i asa de simplu, a depasit orice limita...de asta am inceput sa ma intreb daca este sanatos.Nu-ti poti baga parintii in atatea datorii..Pentru ca se imprumuta la diversi oameni de diferite categorii.Si cu unii chiar nu te poti juca...iar altora trebuie sa le dai ca-ti crapa obrazul si daca mai vin si iti mai fac si scandal la usa.
Ma gandesc ca atunci cand iei in calcul posibilitatea unei tulburari psihice, te referi la faptul ca pare sa nu constientizeze prejudiciul pe care il aduc actiunile sale.
Insa pentru a decide de o parte sau de alta a acestei posibilitati sunt necesare informatii care intregesc tabloul personalitatii sale. Este acesta singurul sau comportament care deviaza de la norma, ori mai exista si altele?
Fara aceste informatii, este greu de stabilit oportunitatea unui diagnostic de tulburare psihica. La modul foarte general si nediferentiat, ar putea intra in categoria tulburarilor de conduita, insa lipsesc informatiile care sa confirme aceasta ipoteza.
Oricum, consultul de specialitate al unui psiholog sau psihoterapeut ar fi binevenit si edificator.
Insa pentru a decide de o parte sau de alta a acestei posibilitati sunt necesare informatii care intregesc tabloul personalitatii sale. Este acesta singurul sau comportament care deviaza de la norma, ori mai exista si altele?
Fara aceste informatii, este greu de stabilit oportunitatea unui diagnostic de tulburare psihica. La modul foarte general si nediferentiat, ar putea intra in categoria tulburarilor de conduita, insa lipsesc informatiile care sa confirme aceasta ipoteza.
Oricum, consultul de specialitate al unui psiholog sau psihoterapeut ar fi binevenit si edificator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Absenta sentimentului de fericire
- 13probabil nu am nimic
- 5Vreau sa scap de tulburari depresive
- 3Ce sa fac sa dau jos 4-5 kg cat mai rapid?
- 9ma simt vinovata pentru tot ce ma inconjoara
- 4un sfat... NU mai stiu cine sunt, mi se pare totul ireal si stupid.
- 234Suferinta extrema!
- 7Imi vine sa urlu, sa plang si apoi sa rad...
- 72De 3 luni nu am chef de nimic, sunt asa un pic tulbure
- 5visez o alta personalitate, parca ar fi real
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 6Maladaptive daydreaming
- 6Emotii mult prea mari!
- 40Mi-am ratat viata
- 11deznadejdea, lipsa increderii de sine si trecerea de la o stare la alta
- 10Viata mea s-a schimbat
- 10singura...
- 3problema psihica, rog a mi se da un sfat !!!!
- 20rational sau spiritual. Echilibru?
Mai multe informații despre: Personalitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: