logest pauza
As avea o intrebare...iau logest si am pierdut intr-o seara una dintre pastile.asa ca le-am luat pe celelalte in continuare deoarece stiam ca nu conteaza ordinea lor, adica am luat doar 20 in loc de 21. le-am terminat miercuri si nu joi cum ar fi trebuit, iar ciclul trebuia sa imi vina luni si mi-a venit astazi adica duminica.as vrea sa stiu cand ar trebui sa reincep urmatoarea folie?ziua ramane aceeasi adica vineri(chiar daca trec 8 zile si nu 7) sau trebuie sa iau mai repede?
4 comentarii
va rog mult sa imi dati un raspuns la intrebarea mea...
Cel mai bine este sa luati mai repede, in felul acesta "mutand ziua" in care veti incepe, de fiecare data, folie noua.
Daca doriti, puteti si sa va pastrati ziua, adica sa luati dupa 8 zile de pauza, avand grija in acest caz sa va protejati suplimentar timp de 7 zile.
Daca doriti, puteti si sa va pastrati ziua, adica sa luati dupa 8 zile de pauza, avand grija in acest caz sa va protejati suplimentar timp de 7 zile.
Buna ziua,
As dori de la d-voastra un.la intrebarea mea, am mai postat ce am scris aici, sper sa primesc raspuns.
De vreo 4 ani iau pilule contraceptive si nu mi s-a mai intamplat sa le incurc pana acum, cand din greseala am inceput blisterul de pilule cu o zi mai devreme, practic am inceput in a 7/a zi si nu a 8/a cand ar fi trebuit...avand senzatia ca e joi..am inceput miercuri. As vrea sa stiu cum procedez de acum cu urmatoarea folie, mi-as dori sa-mi pastrez si zilele sa termin miercuri si sa incep joi..insa nu stiu daca nu/mi dereglez ciclul..nu as vrea nici lucrul asta. Ce ma sfatuiti? sa continui cu folia si sa mai iau o pastila la final, astfel vor fi 22+7 ca sa incep tot joi( cat de daunator imi va fi?), sau sa termin normal si sa fac pauza cu o zi mai mult 21+ 8 sa incep in a 9/a zi si sa suplimentez contraceptia jumatate de luna?..sau sa uit de zilele cu care eram obisnuita si sa termin cele 21 de zile +7, schimband in marti si miercuri reinceperea.?..care e varianta cea mai sigura si mai putin daunatoarea organismului fara dereglari de ciclu mari. Multumesc mult! Astept raspuns!
Am vazut ca mai sus ati scris ca se pot pastra si zilele obisnuite facand pauza de 8 zile, este in regula pt organism?, , nu se deregleaza ciclul..?Multumesc..astept raspuns.
As dori de la d-voastra un.la intrebarea mea, am mai postat ce am scris aici, sper sa primesc raspuns.
De vreo 4 ani iau pilule contraceptive si nu mi s-a mai intamplat sa le incurc pana acum, cand din greseala am inceput blisterul de pilule cu o zi mai devreme, practic am inceput in a 7/a zi si nu a 8/a cand ar fi trebuit...avand senzatia ca e joi..am inceput miercuri. As vrea sa stiu cum procedez de acum cu urmatoarea folie, mi-as dori sa-mi pastrez si zilele sa termin miercuri si sa incep joi..insa nu stiu daca nu/mi dereglez ciclul..nu as vrea nici lucrul asta. Ce ma sfatuiti? sa continui cu folia si sa mai iau o pastila la final, astfel vor fi 22+7 ca sa incep tot joi( cat de daunator imi va fi?), sau sa termin normal si sa fac pauza cu o zi mai mult 21+ 8 sa incep in a 9/a zi si sa suplimentez contraceptia jumatate de luna?..sau sa uit de zilele cu care eram obisnuita si sa termin cele 21 de zile +7, schimband in marti si miercuri reinceperea.?..care e varianta cea mai sigura si mai putin daunatoarea organismului fara dereglari de ciclu mari. Multumesc mult! Astept raspuns!
Am vazut ca mai sus ati scris ca se pot pastra si zilele obisnuite facand pauza de 8 zile, este in regula pt organism?, , nu se deregleaza ciclul..?Multumesc..astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 2pauza cu anticonceptionale
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 5anticonceptionale si pauzele...
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 4pauza la anticonceptionale
- 4nu am ramas inca insarcinata
- 5Logest incepute a 5a zi
- 5Am intarziat cu pastila
- 3exista oare sarcina..?rog un medic sa rasp.
- 3Pauza si administrarea logestului...
- 3Pauza Logest
- 3menstruatia, pe parcursul tratamentului cu anticonceptionale
- 0primul blister logest am uitat sa iau a15 pastila
- 2Pauza de 6 zile in loc de 7 la anticonceptionale
- 1Pastila Logest uitata!
- 2Interupere anticonceptionale
- 0Pauza anticoncepționale.
Mai multe informații despre: logestul pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: