O incurcatura banala... am uitat sa fac pauza la anticonceptionale
buna fetelor, sunt nou pe forum dar am mare nevoie de ajutorul vostru...si cum am vazut ca raspunsurile voastre sunt f promte m-am decis sa va intreb ce sa fac?
am luat anticonceptionale diane 35.. nu am avut nici o problema..insa datorita unui mic incident (o incurcatura banala) luna aceasta trebuia sa fac pauza incepand cu marti cand ar fi trebuit sa-mi administrez ultima pastila insa eu am continuat sa iau cu 2 zile in plus adica si miercuri si joi cand mi-am dat seama si m-am oprit..as vrea sa va intreb ce e de facut acum?
cand pot incepe o folie noua?
si oare e nevoie de protectie in plus la noua folie?
plsss helpp me..am nevoie urgent de sfatul vostru!
am luat anticonceptionale diane 35.. nu am avut nici o problema..insa datorita unui mic incident (o incurcatura banala) luna aceasta trebuia sa fac pauza incepand cu marti cand ar fi trebuit sa-mi administrez ultima pastila insa eu am continuat sa iau cu 2 zile in plus adica si miercuri si joi cand mi-am dat seama si m-am oprit..as vrea sa va intreb ce e de facut acum?
cand pot incepe o folie noua?
si oare e nevoie de protectie in plus la noua folie?
plsss helpp me..am nevoie urgent de sfatul vostru!
3 comentarii
ia toată folia în continuare şî fă pauză după ce termini folia. nu întrerupe acum, nu mai are rost, dar să ştii că nu o să ţi mai vină menstruaţia dar e posibil să ai sângerări aiurea în această lună
din pacate am intrerupt de vineri nu am mai luat..si problema mea acum e ca nu stiu cand sa incep urmatoarea folie fara sa fie probleme
pai astepti s iti vina menstr sh incepi k sh qm ai lua pastile d l inceput...q protectie suplimentara o sapt..cred k asa e sh l diane...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 7sarcina dupa diane 35
- 3ciclu dereglat !
- 2diane 35 (nelamuriri - urgent!)
- 3ce se poate intampla?
- 3Pauza Logest
- 5cat de protejata sunt in prima zi dupa pauza?
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 1pauza de 7 zile - menstruatie
- 5Diane 35 si durerea de cap
- 4Diane 35 nu se mai gaseste in farmacie.. ce as putea lua?
- 1pilula uitata (Diane 35)
- 2Contraceptive in zilele de pauza
- 1Este necesara o pauza o data pe an atunci cand luam anticonceptionale?
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
- 0Protectia pauzei de 7 zile la Desorelle
- 0Pauza anticoncepționale.
- 0Nu am făcut pauză între folii
- 1Pastile karissa
Mai multe informații despre: diane 35 pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: