Lipsa menstruatiei in zilele de pauza

Buna ziua
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
1 comentarii

Sangerare peste contraceptive = spotting, efect secundar al contraceptivelor.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta e de vina?
- 4intrebare: sunt protejata in perioada de pauza?
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 4test de sarcina
- 4prima pastila dupa pauza
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 3Menstruatie redusa cantitativ
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0Menstruație
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 2Intrebare - este posibilă o sarcina de 3 săpt, la ecograf sa nu se vadă inca?
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 4Menstruație slab cantitativă
- 0Menstruatie slaba
- 2Întrerupere anticoncepționale
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: