Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
Buna ziua
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
1 comentarii
Sangerare peste contraceptive = spotting, efect secundar al contraceptivelor.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 4logest pauza
- 4incident!!
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 3ciclu negru si curge foarte putin
- 0pauza de 7 zile anticonceptionale
- 5tri-regol si pauza de 7 zile dintre folii - sunt protejata?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 0Menstruatie putina
- 1Menstruatie maronie foarte putina
- 2Pauza de 6 zile in loc de 7 la anticonceptionale
- 1Menstruatie maronie si putina
- 1ciclu redus
- 3Ajutor menstruatie
- 2Scurgeri de singe putine
- 0Cand pot reincepe anticonceptionalele?
- 0Menstruatie diminuata
- 1De ce menstruația a durat mai puțin ca de obicei?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: