Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
![Adriana099](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sangerare peste contraceptive = spotting, efect secundar al contraceptivelor.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pauza cu anticonceptionale
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 3O incurcatura banala... am uitat sa fac pauza la anticonceptionale
- 4pauza anticonceptionale...
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 1Menstruatie redusa
- 1Menstruatie maronie foarte putina
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 0Mi-au curs cateva picaturi de sange si am luat anticonceptionale
- 1ciclu redus
- 3Ajutor menstruatie
- 0Pauza de 7 zile la anticonceptionale
- 2Mestruatie in cantitate mica
- 0Menstruatie redusa dupa covid?
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: