prima pastila dupa pauza
...astazi, duminica, la ora 8 trebuia sa iau prima pastila dupa pauza, folosesc rigevidon de 2 ani.. si nu ma aflu in localitate ca sa imi cumpar urmatorul blister..iar farmacia de aici este inchisa. ce fac de maine(luni)?sar peste prima pastila si o iau pe a 2, sau pe amandoua?
4 comentarii
Luati maine prima pilula si 7 zile de abstinenta sau protectie suplimentara.
As avea si eu o intrebare in legatura cu anticonceptionalele Karissa.. atat pe prospect cat si pe toate forumurile pe care am intrat scrie ca prima pastila trebuie luata in prima zi de menstruatie.. insa eu am menstruatia foarte neregulata.. iar ginecologul mi-a spus ca pot incepe sa le iau de astazi, chiar daca nu e prima zi de menstruatie.. nu e nicio zi de fapt.. si ma intrebam daca e ok asa.. am luato deja pe prima.. insa acum imi fac griji ca imi pot decala si mai mult menstruatia.. sau ca imi va face mai mult rau decat bine..
buna ziua iau melleva 35 de aproximativ 9luni cu doua pauze de cate o luna. luna aceasta am terminat folia...mia venit ciclul nici o problema..doar k ieri trebuia sa incep urmatoarea folie dupa pauza de 7 zile. am uitat sa iau pastila si am inceput folia doar azi adik dupa 8 zile de pauza. sunt protejata sau trebuie protectie suplimentara timp de 7 zile?
Am si eu o problema, iau Logest de o luna si termin folia chiar in ziua in care plec la mare.Sa nu fac pauza 7 zile si sa continui alta folie tip de o saptamana si apoi sa fac pauza.Se poate s-au imi dereglez organismul?Ajutati-ma va rog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Injectabil sau pastile
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 2recomandarea unui anticonceptional
- 7am ramas cu burta mare?
- 3As dori din tot sufletul sa imi raspunda un medic!!!
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 7anticonceptionale si diareea
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 5Qlaira. Planning familial
- 1Artizia si anticonceptionale
- 3melleva 35 timp de 8 luni, menstruatia imi intarzie
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 1Administrare anticonceptionale
- 0Anticonceptionale luate in prima zi a menstrei
- 06 zile pauza in loc de 7
- 0Protectia pauzei de 7 zile la Desorelle
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: