Infectie la radacina dintelui., Va rog ajutor!
In urma cu doua saptamani, am avut primul consult in vederea montarii unui aparat dentar fix.Mi s-a spus ca e nevoie de 4 extractii dentare (maselele de minte) si o carie, primul molar de jos si s -a stabilit ca e necesar si aparat dentar jos.Imediat dupa mi-a fost plombat dintele la acelasi cabinet de o alta doctorita.Saptamana trecuta, luni am facut radiografia iar marti mi s -a montat aparatul metalic pe arcada de sus.Surpriza a venit saptamana aceasta cand domnul doctor la care trebuiau facute extractiile mi-a spus ca am punga de puroi la radacina si m-a trimis la doctorita la care am facut plomba in vedea vindecarii.Am fost total dezamagita de atitudinea dansei, aceasta insistand revoltata ca de ce doctorul nu mi-a facut extractiile.Cand am intrebat daca infectia se poate extinde raspunsul dansei a fost :" Da si nu!". A sunat-o pe doctorita ortodont care mi-a pus aparatul si a intrebat-o daca ar fi bine sa imi scoata maseau, facandu-i loc si maselei de minte din partea dreapta arcada de jos sa iasa acesta fiind inclus.Raspunsul doctoritei a fost ca nu, ca nu are de ce sa-mi aplice aparatul daca o scoate.Acum sunt nevoita sa umblu si sa cer alte pareri pentru ca dansa nu mi-a dat un raspus concret si sunt foarte speriata.Nu am degand sa-mi montez aparat de dragul esteticii ca apoi sa-mi pierd dantura!O sa pun si radiografia si va rog daca e cineva sa imi de-a un sfat!
2 comentarii
Buna ziua, puteti pune radiografia pe acest forum. Din cele descrise nu se intelege bine la ce dinte s-a observat punga de puroi.
Va multumesc din suflet pentru raspuns.Infectia este la dintele plombat.Primul molar din dreapta arcada de jos.Nu stiu cum as putea pune poza.Am pus-o la profil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie postextractie
- 5membrana sinusala perforata?
- 4Despre infectii dentare
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 4Infectie dentara si o durere teribila in zona interioara a obrazului
- 1infectie dentara
- 0infectie dentara
- 4masea... probleme
- 3infectie masea
- 3Posibil infectie dentara?!
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 0infectia dentare
- 2fosavance, extractie dentara
- 2Infecție la masea