infectie la masea?
Buna seara
Acum ceva vreme mi-a fost plombata o masea de jos, pentru ca era foarte cariata. Cu timpul, plomba s-a 'ciobit' putin intr-un colt si a ramas intr-o parte maseaua descoperita (simt gaura cand o ating). Nu am dat prea mare importanta acestui fapt pana cand, acum cateva zile, am observat ca imi curge putin sange din ea de fiecare data cand o ating. Este vorba de o infectie? mi-e frica sa nu inceapa sa ma doara sau ceva, mai ales ca in cateva zile trebuie sa plec intr-o excursie si nu vreau sa ma apuce vreo durere de masea fix pe la mare sau ceva..
planuiesc sa merg la stomatolog dupa aceasta excursie, deoarece nu am foarte multi bani in perioada asta, dar problema mea este ca nu stiu exact ce am si mi-e frica, ca nu o sa reziste foarte mult fara sa ma apuce durerile. As vrea sa o 'aman ' putin.
Ce parere aveti? Ce as putea avea? este vorba despre o infectie? trebuie plombata din nou, nu?
Acum ceva vreme mi-a fost plombata o masea de jos, pentru ca era foarte cariata. Cu timpul, plomba s-a 'ciobit' putin intr-un colt si a ramas intr-o parte maseaua descoperita (simt gaura cand o ating). Nu am dat prea mare importanta acestui fapt pana cand, acum cateva zile, am observat ca imi curge putin sange din ea de fiecare data cand o ating. Este vorba de o infectie? mi-e frica sa nu inceapa sa ma doara sau ceva, mai ales ca in cateva zile trebuie sa plec intr-o excursie si nu vreau sa ma apuce vreo durere de masea fix pe la mare sau ceva..
planuiesc sa merg la stomatolog dupa aceasta excursie, deoarece nu am foarte multi bani in perioada asta, dar problema mea este ca nu stiu exact ce am si mi-e frica, ca nu o sa reziste foarte mult fara sa ma apuce durerile. As vrea sa o 'aman ' putin.
Ce parere aveti? Ce as putea avea? este vorba despre o infectie? trebuie plombata din nou, nu?
1 comentarii
Alina, sunt multe variante de diagnostice pentru maseaua ta. Iti aduci aminte daca s-a facut tratament endodontic ( de canal )? Varianta cea mai buna este sa-ti faci o radiografie si sa mergi la dentist ( de fapt invers, du-te la dentist si iti va face acolo sau iti va spune exact ce dinte trebuie "pozat" ). Pentru tratamentul initial, nu as zice ca ai nevoie de "foarte multi bani". Sansa sa te doara sau nu in excurise, tine intr-un fel "noroc". Vacanta placuta si nu amana mult dintele- problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 4Extractie dentara
- 4Carie+Durere
- 9tratament infectii dentare
- 11infectie dentara -- operatie
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 5Infectie sub radacina unei masele
- 9poate fi cancer?
- 3Poate imi poate da cineva un sfat profesionist...
- 1Se poate sa am infectie la masea?
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 4Infectie masea
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 2Punga de puroi dupa tratament cu antibiotic
- 2Tratament
- 2Plomba infectata
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
Mai multe informații despre: Cariile dentare infectia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: