Menstruatie maronie foarte putina
Buna, de ceva timp menstruatia este de culoare maro destul de inchis, foarte putina si groasa practic aproape nu curge nimic...iau anticonceptional yasmin.de catve luni am asa menstruatia nu inteleg...am si ceva cheaguri mici dar astea nu ma sperie. Ar trebui sa renunt la anticonceptionale, poate fi ceva grav?
puteti sa imi mai spuneti, va rog daca in pauza de 7 zile intre blisterele anticonceptionalelor este protectie, sigur?
Va multumesc pentru ajutor.
puteti sa imi mai spuneti, va rog daca in pauza de 7 zile intre blisterele anticonceptionalelor este protectie, sigur?
Va multumesc pentru ajutor.
1 comentarii
Buna ziua,
In aceasta pauza de 7 zile exista protectie in cazul in care urmati un tratament contraceptiv administrat corect. In ceea ce priveste fluxul menstruatiei sub tratamentul cu Yasmin, va recomandam sa va adresati medicului care v-a recomandat aceste anticonceptionale.
O zi frumoasa!
In aceasta pauza de 7 zile exista protectie in cazul in care urmati un tratament contraceptiv administrat corect. In ceea ce priveste fluxul menstruatiei sub tratamentul cu Yasmin, va recomandam sa va adresati medicului care v-a recomandat aceste anticonceptionale.
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 4oare e bine?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 4sarcina
- 8Intepaturi in ovare
- 0Mi-au curs cateva picaturi de sange si am luat anticonceptionale
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 1menstruaţie redusa ca perioada şi flux
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 1Menstruatie redusa
- 0Fluxul menstruatiei diminuat
- 0Menstruație
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 1Menstruatie puțină și maronie
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ