Posibila sarcină?
Buna seara.
Luna trecuta am avut o menstruatie de pe 23-26 normala. Pe 27 am avut un contact sexual cu prietenul meu, de obicei o facem protejat, atunci am facut neprotejat putin apoi cu prezervativ. Bun, mie nu mi vine menstruatia regulat, dupa caldendar luna aceasta trebuia sa mi vina pe 25. Nu mi a venit, in schimb de pe 20 am tot avut scurgeri lichid alb. Nu am avut pofte, greata etc. Pe pe 28 am facut un test de sarcina, negativ. Abia pe 29 adica ieri mi a venit stopul, am usoare dureri, doar ca nu asa mult si e maro cu putin rosu. Abia luni am prog la ginecolog. Si stau ca pe ace, sunt super stresata nu as vrea sa fie vorba de o sarcina! Ce ar putea fii??
Luna trecuta am avut o menstruatie de pe 23-26 normala. Pe 27 am avut un contact sexual cu prietenul meu, de obicei o facem protejat, atunci am facut neprotejat putin apoi cu prezervativ. Bun, mie nu mi vine menstruatia regulat, dupa caldendar luna aceasta trebuia sa mi vina pe 25. Nu mi a venit, in schimb de pe 20 am tot avut scurgeri lichid alb. Nu am avut pofte, greata etc. Pe pe 28 am facut un test de sarcina, negativ. Abia pe 29 adica ieri mi a venit stopul, am usoare dureri, doar ca nu asa mult si e maro cu putin rosu. Abia luni am prog la ginecolog. Si stau ca pe ace, sunt super stresata nu as vrea sa fie vorba de o sarcina! Ce ar putea fii??
1 comentarii
Buna seara,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; un test de sarcina din sange va poate ajuta sa aflati daca este o sarcina sau o intarziere a menstruatiei.
Seara frumoasa,
Echipa Medicala Marie Stopes Romania
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; un test de sarcina din sange va poate ajuta sa aflati daca este o sarcina sau o intarziere a menstruatiei.
Seara frumoasa,
Echipa Medicala Marie Stopes Romania
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 8Scurgere albicioasa...
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 11probleme cu menstruatia
- 3intarziere menstruatie?
- 7Sunt gravida?
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 17pilula contraceptiva
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 0Ce poate fi???
- 2Posibila sarcina ?
- 1Întârziere menstruație
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: